![]() |
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
1 punct....adica 1 punct la nota...?
sau 10puncte...din 100? sau 1punct...ca 1punct din 100? |
da..cine le stia ? eusebion si blowwind :D ... cititzi cu atentie :D ...
|
la mine la mate a fost naspa ...comisie naspa ...naspa !
|
bun bun...sper de un 9...
noua e nota max...ca la III e,f si IV e,f,g nu am scris nimic...ca nu mi-a venit nici o idee ce sa mazgalesc pe acolo am dat din M2 |
frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sa va omor :((
eu am profil tehno si mia dat M1 ...super greu ...de asta nici nu prea am scris ...:(((((((((( |
eu tot M2 , sper la un 8.5 - 9 ... m-am uitat peste ele sper sa nu fi gresit nimic ...
|
eu numa n-am stiut ce sa scriu la alea care nu le-am facut...
ca poate mai primeam un punct...doua...ceva... da efectiv nimic...pauza totala la alea... tanti colega de clasa...m-a ajutat...dar de la 8 in sus nu a vrut sa ma ajute:cry: oarecum o inteleg...dar nah...vroiam si eu 9,50...ca nu imi pica rau :evil: :twisted: |
Quote:
IERA GREU RAUUUUU!!!! a fost la noi comisia super buna si ne-a lasat sa ne ajutam ... eu iau aici...da' cre'ca pic la romana, dacan u se puncteaza nimic din ion :) va urez succes fratilor...si sa ne vdm cu bine dupa chestia asta, numita bac ;) |
aveti grija cei care ziceti ca luati mult. ca mie la capacitate la romana ziceam ca iau 8'5 si am luat 6'7. mie mereu mi se intampla opusul.
|
eu am avut mate m1-1
bine ca am prins o comise destul de buna si ne-a mai lasat sa schimbam pareri unu cu altu` .. si daca imi puncteaza tot si nu am gresit deloc ar trebui sa iau 9,20 .. da` asta e cam imposibil .. asa ca sper sa iau un 8 si ceva :D bine ca s-o terminat si asta ... urmeaza maine bio .. si`s in plop :( trebe si acolo neaparat sa fei o comisie buna ca nu vreau sa imi pic bacu` acuma la sfarsit ... |
Quote:
|
la mate am facut super.. am nimerit intre 2 care voiau sa dea la ase.. .. si.. a fost super jale.. am facut absolut tot ! :D
|
am rupt norma la mate...nota pleaca de la un suoer 9,4 :D ....
mi`am luat revansa pt gafa de la romana :D urmeaza maine info...unde NU STIU ABSOLUT NIMIC |
hmmm.....am dat la geografie azi....
Intru in clasa..si dupa mine vin si profii...doi comunisti de aia rupti in coaja... Nu ne-au lasat nici macar sa ne uitam in alta parte...:| Dar nush ce noroc am avut (noroc fara de care nu luam bacul) si o fata de la alt liceu a inceput sa imi dicteze...si mi-a zis...si mi-a zis...aproape tot...:| Suuuuuuuuuper de treaba fata...i luv her :D :lol: |
Doamne...maine o belesc...
1) sunt singurul din sala care dau info 2) NU STIU NIMIC 3) SUNT BATA 4) HABAR N~AM 5) NU AM DE UNDE COPIA :D marfa nu ? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning