![]() |
Re: Tulcea
e misto ma, mai ales daca asculti bine cum se aude motorul .. nice :twisted:
|
Quote:
|
mi`a placut sunetul motorului cand a plecat zici ca era subaru impreza
|
Quote:
|
Quote:
tuningboy unde ai filmat??.. adik unde era 6aru? ca nu prea pot sa imi dau seama.. :???: |
haideti may baietii nush d gluma,a sunat misto plecarea da am vrut sa rad putin d eugen,ps brian filmarea este facuta p babadag urci in sus d la diana si este o biserica,acolo sa filmat daca am vazut eu bine langa biserica,nui asa tuningboy ?!?
|
marfa plecarea...da nu se pune ...ca e la vale! si o dacie accelereaza bine la vale!
|
Quote:
va spun eu ca masina e "blindata" , si cand spun asta chiar stiu ce vorbesc |
plecarea a fost finutza va zic eu ! :) am vazut tot de la el si mai bine ! doar ca mi-a picat tarziu fisa ca am tel cu camera ! :) vreo 3 zile s-a tot dat si f tare nu e nici dracu dimineata pe strada !
si da ,,masina era chira in fata la restaurant central vb cu acel audia4 din afara modificat misto :) |
eram la benzinarie sus la peco si o masina neagra facea acelasi lucru, a iesit a accelerat, dar nu am apucat sa vad ce marca e, iar motorul suna la fel!
|
Astept totusi provocari de la voi.... masini pana in 100 de cai....... tocmai am batut un Golv 5 Tdi de 105 cai.... in 6 tr. Se baga cineva?
|
a mai apucat treapta a 6 a ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: