Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 69 M S K - 1.8 is (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/19008-e30-69-1-8-is.html)

NightClubRacer 03-04-07 18:10

Re: E 30

super tare! o sa revedem masina cat mai curand pe strazi, nu? ;) Bafta la antifonare si la ce mai ai de facut!

Maroo 03-04-07 18:20

1 Attachment(s)
si filmul pt cei care nu l-au gasit si vor sa-l vada

Maroo 03-04-07 18:21

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 831599)
super tare! o sa revedem masina cat mai curand pe strazi, nu? ;) Bafta la antifonare si la ce mai ai de facut!

prea curand nu ca nu mi-am terminat pedeapsa...

Maroo 05-04-07 21:58

2 Attachment(s)
-cateva poze de astazi si pot spune ca masina nu mai are praf de extinctor pe nicaieri am muncit de mi-au sarit capacele la bord si la aeroterma restul motor+ext la spalatorie si am ramas in acelasi stadiu in care eram sambata inaintea aprinderi astept in continuare sa-mi vina interiorul de la tapitzat si imi trebuie o mocheta de interior daca are cineva si poate sa ma ajute...
P.S. bara spate o voi pastra imi place cum se vede acum parca eleronul strica rau de tot... este de vanzare eleronul

Gabi_323i 05-04-07 21:59

spor la treaba :D

MC Mate 05-04-07 22:04

spor la treaba si vroiam sa te intreb in ce club esti, k Florica zicea la pe forum k a vazut cand ai luat masina k are bulina NSL dar acum vad k e altceva pe spate

Maroo 05-04-07 22:12

Vrooom Racing By NSL
ms gabitza nu uita cu fusta aia si mocheta mai nou...

anduaox 05-04-07 22:39

spor la treaba...

Alex-Rahova 05-04-07 22:45

nu-mi vine sa cred cum arata.. chiar daca saptamana asta eu nu am facut nimic, nu am ajutat cu nimic.. am fost un lenes nesimtit;) de saptamana viitoare ajut cu ce se poate ...
Ma bucur ca nu au fost probleme mari ... si .. referitor la mocheta, ce n-as da timpul inapoi , sa fie din nou sambata si sa raman cu injuraturile primite de la tine Maroo, cand nu intra mocheta pe sub bord.. si sa fi ramas la garaj...nu in masina:cry: acum asta e..

Cand a venit randul tau la show, stateam sus pe dealul ala sau ce era, ca sa vad mai bine. ai inceput usurel, dupa care fortza maxima, auzeam cum striga lumea si cum se bucurau si astea.. si parca crestea inima in mine , radeam si eu..de fericire crede-ma,gandindu-ma la cate si cate a patit masina aia, si cum le-ai facut pe toate, si cum te-am ajutat si eu .. cate ore / zile / nopti ( in cazul tau ) pierdute pentru masina..si parca publicul de acolo era ca o rasplata pentru "putinul" care il facusem si eu ... cand am vazut ca deja apar niste " probleme " parca mi s-a pus o piatra pe piept.. si parca ma hipnotizase careva , nu credeam ceea ce vedeam .. imi ziceam in cap : Trebuia sa mearga ceva prost.. nu se putea sa se termine frumos !! si totusi nu-mi venea sa cred ceea ce vedeam ...:sad:

in fine .. asta e acum.. !:rolleyes2

Maroo 05-04-07 22:51

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 836149)
nu-mi vine sa cred cum arata.. chiar daca saptamana asta eu nu am facut nimic, nu am ajutat cu nimic.. am fost un lenes nesimtit;) de saptamana viitoare ajut cu ce se poate ...
Ma bucur ca nu au fost probleme mari ... si .. referitor la mocheta, ce n-as da timpul inapoi , sa fie din nou sambata si sa raman cu injuraturile primite de la tine Maroo, cand nu intra mocheta pe sub bord.. si sa fi ramas la garaj...nu in masina:cry: acum asta e..

Cand a venit randul tau la show, stateam sus pe dealul ala sau ce era, ca sa vad mai bine. ai inceput usurel, dupa care fortza maxima, auzeam cum striga lumea si cum se bucurau si astea.. si parca crestea inima in mine , radeam si eu..de fericire crede-ma,gandindu-ma la cate si cate a patit masina aia, si cum le-ai facut pe toate, si cum te-am ajutat si eu .. cate ore / zile / nopti ( in cazul tau ) pierdute pentru masina..si parca publicul de acolo era ca o rasplata pentru "putinul" care il facusem si eu ... cand am vazut ca deja apar niste " probleme " parca mi s-a pus o piatra pe piept.. si parca ma hipnotizase careva , nu credeam ceea ce vedeam .. imi ziceam in cap : Trebuia sa mearga ceva prost.. nu se putea sa se termine frumos !! si totusi nu-mi venea sa cred ceea ce vedeam ...:sad:

in fine .. asta e acum.. !:rolleyes2

ora de confesiuni ;) las ca macar a facut fum si cu motorul oprit :))

Alex-Rahova 05-04-07 22:54

nu e frate ti-am spus ce aveam pe suflet:lol: :lol: nu suntem la emisiunile alea "Doctor moloz nu stiu cum":lol:

Maroo 05-04-07 22:55

si asa :))) (post aiurea)

Gabi_323i 05-04-07 23:49

ce culoare vrei mocheta, cred ca e una dar e verzuie :))

Maroo 06-04-07 14:09

ms gabitza dar am cautat mai bine prin garaj si am gasit am nevoie de faruri pe stg daca ai ceva nu ma intereseaza cum sunt doar sa le bag in gaura pana imi vin alea de la asigurare fa un pret repede ;)

just_richie 07-04-07 12:22

imi place ca sunteti uniti aci p forum...si c-am aflat de msk-ul care m-a speriat la tunning days de mi-au sarit ochii din cap...ca eram in public si incremenisem eu si tovarashii...oricum frate nice show spor la treaba..sper sa te revedem cat mai curand ;) (si referitor la faza cu bautu la volan..n-o mai face ca-ti pierzi timpu degeaba stand dupa carnet apoi..) best of luck :D

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning