![]() |
Re: Scoala de soferi !
eu am citit legislatia prima data...am facut testele din cartea galbena.....am aprofundat legislatia...am mai facut testele de 2 ori..si am mai citit legislatia o data...am luat din prima si sala si orasu...important e sa stii legislatia...intrebarile sunt diferite , cu alte intelesuri...nu prea te poti baza pe ele...bafta la examene baieti...sa luati toti din prima
|
Quote:
bafta la examen, si sa te vdm acolo in fatza la stadion :D :-) |
mersi,esti din craiova ? :D
|
Stie cineva daca in primul an de cand am permisul pot sa conduc in alta tara?
|
Quote:
|
Vă salut pe toţi. Am luat permisul in 6 martie 2007. Īn 5 aprilie m-au trimis părinţii la cumpărături pīnă īn Ungaria, şi am ieşit fără nici un fel de problemă, ca si cum aş fi mers cu parinţii doar că de data aceasta eram singur cu maşina. Am oprit la vamă la Unguri, le-am arătat buletinul(am avut si paşaportul, ca să fiu sigur că nu sunt probleme), şi după 10 metri m-au tras pe dreapta si m-au īntrebat daca am in maşină ţigări, sau ceva de genul, atīt şi nimic mai mult. La īntoarcere doar au facut semn să trec şi atīt.
|
Quote:
|
frica?!....naveti motive ca doar nu mergeti la abator
io am dat luna asta sala si am luat cu 24(a treia oara)2 dintre ele le-am lasat nebifate,am zis ca ceo fi o fi,tot ce conteaza e ca macar sa cititi cartea o data si sa faceti intrebarile de 3 ori si atunci garantat luati sala+trebuie sa cititi cu mare atentie intrebarile si uitati-va la semnele mici din desene care va pot pune prb la traseu.....atentie sporita 10-20 de min cat e politaiu langa voi si nu o sa aveti prb acum faza tare -atentie la emotii ca va apuca nevoia aia mare,la sfarsit cand am iesit din sala cautam o toaleta ca nu mai rezistam:))))))) noroc ptr cei care vor da in viitor |
Quote:
prima si a 2a oara de ce ai picat? |
voi ce chestionare ati facut si din ce carti ati invatat?? (editura, cum arata etc ):rolleyes2
|
Quote:
de invatat eu am invatat din cartea galbena (are carnetu lui o tipa pe ea si smene de circulatie si un drum etc ) am facut de 2 ori cap-coada intrebarile si de inca cateva ori (inaintea fiecarui examen) asa mai pe sarite.. unde stiam ca am probleme |
Quote:
ai dreptate, my bad... mi-a confirmat si tata ;) |
Quote:
cel mai bine e sa-l prinzi pe unu de treaba, eventual cat mai tanar.Pe mine pe la a 10=a ora instructoru m-a invatat s-o intorc cu frana de mana.da nici nu era sanatos ala.si cu toate astea, nu m-a lasat pana nu am facut toate 30 de ore.chiar daca la sfarsit io conduceam si el imi citea ziarul...;) |
io am d dat abea pe 29.05.2007:sad: :sad: ,de invatat m-am apucat inainte de scoala si de cand am termianto de vr 2 saptamani nu mai am nici cea mai mica tragre de inima sa invat, ma gandesc ca mai e pena pe 29 (o luna si) si ca o sa am timp in ultimele 2 saptamani sa invat
|
teoretic in 2 saptamani inveti sa iei examenul..mai conteaza si de la ce nivel pleci, orele de legislatie conteaza enorm...
eu dau luni si desi fac chestionare de prin noimebrie :) tot mi-e frica..si mai am lipsuri :D luni dau ....ce-o fi o fi :rolleyes2 nu prea-mi convine sa pic ca sunt clasa a 12a..:cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning