Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Incadrarea pe grupe ! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/18686-incadrarea-grupe.html)

-ZZ- 20-12-06 10:52

Re: Incadrarea pe grupe !

Cum ma si asteptam...orgoliile sunt prea mari pentru a accepta adevarul....nu este nici o problema,am sa incep sa comunic mai des cu luciosii mei sa vedem ce pareri au si ei....si cine stie ...poate la prima legala o sa avetzi doar ursi si r5-uri.....:shock: :shock:

Lucian 20-12-06 11:33

Te rog sa nu faci asta. S-ar simti prea mult avsenta Golfurilor 5 gti , am rx8-urilor si masini de genul asta . Inca o data te rog sa nu faci asta , acest gen de masini au un cuvant greu de spus cand e vorba de grupe . Aceste masini se incadreaza perfect in grupe si au mari sanse de castig dar pe langa toate astea fac si spectacol. Sper ca acum am fost ON-TOPIC .

M Y U 20-12-06 13:24

Daca tot se da in oftopicuri...Hop si yo Zozule nu participa daca nu esti sigur de izbanda caci cred ca asta doresti ca prea cu foc postezi pe aicea; dai plimbari prin Onesti cu lucioasa ca sunt multe fete frumoase pe acolo,am fost in vizita prin Onesti si stiu asta.
PS Catre cei cu lucioase: Daca ZOZu lua ceata de la EX:un "CRX" tot asa lua lumea cu lucioasele foc pe ucigasa CRX [ca domne vezi e usoara..bla bla..]???

yknot 20-12-06 13:28

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 668322)
Cum ma si asteptam...orgoliile sunt prea mari pentru a accepta adevarul....nu este nici o problema,am sa incep sa comunic mai des cu luciosii mei sa vedem ce pareri au si ei....si cine stie ...poate la prima legala o sa avetzi doar ursi si r5-uri.....:shock: :shock:

din cate vad eu lucrurile stau exact pe dos si nu stiu cine nu accepta adevarul si are orgolii mari... cand vei mai creste un pic vei realiza.

Sarbatori fericite!

shadowro 20-12-06 14:49

nu stiu , nu as putea compara felul in care arata un crx cu un r5 , daramite fiabilitatea care la honda e iar la r5 nu prea e. Performantele sunt pe acolo numai ca e cunoscut faptul ca cine ishi cumpara r5 daca nu e mecanic , v-a deveni :)
asta ca sa fim absolut total offtopic :)

B39738 20-12-06 15:48

eu abia astept un CRX sa vedem cum performantele sunt tot pe acolo...

EVOLUTION8 20-12-06 18:45

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 668566)
nu stiu , nu as putea compara felul in care arata un crx cu un r5 , daramite fiabilitatea care la honda e iar la r5 nu prea e. Performantele sunt pe acolo numai ca e cunoscut faptul ca cine ishi cumpara r5 daca nu e mecanic , v-a deveni :)
asta ca sa fim absolut total offtopic :)

Este foarte fiabil si r5-ul ;)
Nu ca o honda dar nici ca un OPEL ;)

DragosT 20-12-06 19:19

very much offtopic.
de incadrarea in fct de rap kg/cp ce se zice?

shadowro 20-12-06 19:40

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 668634)
eu abia astept un CRX sa vedem cum performantele sunt tot pe acolo...

in varianta de baza , nu dupa ce invarti de 3 ori de surub.

EVOLUTION8 20-12-06 20:22

Adika pui 120 de cai cu 160 ...
Bravo nene.

yknot 20-12-06 21:08

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 668973)
in varianta de baza , nu dupa ce invarti de 3 ori de surub.

m-ati spart cu invartitul din surub... de parca la asta s-ar rezuma totul...

Al3xius 20-12-06 21:11

Vad ca nu terminati cu offtopicul ... asta-i lipsa de respect, sincer !

V-am rugat sa incetati cu offtopicul si sa purtam o discutie strict despre incadrarea pe grupe, se pare ca nu avem cu cine !

shadowro, ti-am zis si pe PM , tu ca moderator trebuie sa avertizezi oamenii care fac offtopic nu sa il intretii !

O sa-l rog pe Gratzian sa inchida acest topic ca sa terminam cu palavrageala inutila !

yknot 20-12-06 21:19

sa revenim la topic, in functie de cum se vor organiza grupele vom si participa!

shadowro 21-12-06 00:57

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 669046)
Adika pui 120 de cai cu 160 ...
Bravo nene.

si cu asta am terminat offtopicul
exista crx de 130 de cai , stiu sigur .. pentru ca am eu :)
scuzoaiele mele pentru offtopic :)

-ZZ- 21-12-06 08:00

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 669151)
Vad ca nu terminati cu offtopicul ... asta-i lipsa de respect, sincer !

V-am rugat sa incetati cu offtopicul si sa purtam o discutie strict despre incadrarea pe grupe, se pare ca nu avem cu cine !

shadowro, ti-am zis si pe PM , tu ca moderator trebuie sa avertizezi oamenii care fac offtopic nu sa il intretii !

O sa-l rog pe Gratzian sa inchida acest topic ca sa terminam cu palavrageala inutila !

Pe unii ii rogi,iar la altzii dai cu parul....misto treaba :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:16.

- Copyright 2026 4Tuning