![]() |
Re: Incadrarea pe grupe !
Cum ma si asteptam...orgoliile sunt prea mari pentru a accepta adevarul....nu este nici o problema,am sa incep sa comunic mai des cu luciosii mei sa vedem ce pareri au si ei....si cine stie ...poate la prima legala o sa avetzi doar ursi si r5-uri.....:shock: :shock:
|
Te rog sa nu faci asta. S-ar simti prea mult avsenta Golfurilor 5 gti , am rx8-urilor si masini de genul asta . Inca o data te rog sa nu faci asta , acest gen de masini au un cuvant greu de spus cand e vorba de grupe . Aceste masini se incadreaza perfect in grupe si au mari sanse de castig dar pe langa toate astea fac si spectacol. Sper ca acum am fost ON-TOPIC .
|
Daca tot se da in oftopicuri...Hop si yo Zozule nu participa daca nu esti sigur de izbanda caci cred ca asta doresti ca prea cu foc postezi pe aicea; dai plimbari prin Onesti cu lucioasa ca sunt multe fete frumoase pe acolo,am fost in vizita prin Onesti si stiu asta.
PS Catre cei cu lucioase: Daca ZOZu lua ceata de la EX:un "CRX" tot asa lua lumea cu lucioasele foc pe ucigasa CRX [ca domne vezi e usoara..bla bla..]??? |
Quote:
Sarbatori fericite! |
nu stiu , nu as putea compara felul in care arata un crx cu un r5 , daramite fiabilitatea care la honda e iar la r5 nu prea e. Performantele sunt pe acolo numai ca e cunoscut faptul ca cine ishi cumpara r5 daca nu e mecanic , v-a deveni :)
asta ca sa fim absolut total offtopic :) |
eu abia astept un CRX sa vedem cum performantele sunt tot pe acolo...
|
Quote:
Este foarte fiabil si r5-ul ;) Nu ca o honda dar nici ca un OPEL ;) |
very much offtopic.
de incadrarea in fct de rap kg/cp ce se zice? |
Quote:
|
Adika pui 120 de cai cu 160 ...
Bravo nene. |
Quote:
|
Vad ca nu terminati cu offtopicul ... asta-i lipsa de respect, sincer !
V-am rugat sa incetati cu offtopicul si sa purtam o discutie strict despre incadrarea pe grupe, se pare ca nu avem cu cine ! shadowro, ti-am zis si pe PM , tu ca moderator trebuie sa avertizezi oamenii care fac offtopic nu sa il intretii ! O sa-l rog pe Gratzian sa inchida acest topic ca sa terminam cu palavrageala inutila ! |
sa revenim la topic, in functie de cum se vor organiza grupele vom si participa!
|
Quote:
exista crx de 130 de cai , stiu sigur .. pentru ca am eu :) scuzoaiele mele pentru offtopic :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning