![]() |
Re: TANK (Tico '95)
Firial raq tankule incerc sa vorbesc si eu ca orice om in deplinatatea facultatilor mintale si tu ce faci ma dai de gol:lol::lol::lol:!
|
Si-a schimbat lookul total cu jantele astea! Arata foarte bine :) O folie pe geamuri merge la tine, mafia style :lol:
|
Quote:
|
Eu abia astept sa o vad. Cred ca o sa salivezi toata ziua pe geam uitandu-te la ea, dupa ce o lasi. Un tico lasat arata intr-un mare fel, mai ales daca ai niste jante asa frumoase ca ale tale.
|
Quote:
Anyway vezi unde le intaresti :D Si toate ca toate roti+suspensie da bara fata ce zice?:lol:! |
aia mai asteapta putin...merge si asa...o sa o fac cu fibra pe dedesubt unde e sparta ca sa scot niturile...si cam atat...nimic special la ea. am ceva planuri cu motorul vechi :D si in afara de roti/suspensii si folie, pe asta o sa ma axez
|
18 Attachment(s)
azi m-am jucat putin cu niste folie de stopuri... si am spalat si masina asa rpd ca sa dau jos otrava aia fina. m-am dus sa o spal tocmai in bucurestii noi (eu stau in militari) si am avut respectivele desene pe parbriz :D ...pozeeeeee + un mic clip
https://www.youtube.com/watch?v=HElMC...p-j2z7KzdDQ7I= |
Foarte frumoasa !! Asteptam bordul cat de curand.:D
|
Foarte frumos tankuletzul tau. Vad ca ai fost la spalatorie in pajura pe jiului :D
Ce vrei sa faci la bord? |
Quote:
ramane o surpriza |
8 Attachment(s)
cam asa o sa arate capacelele pt jante.. astept pareri
|
Quote:
|
pai da...dar auriu complet (URSUS) sau cu marginea alba (...nu mai stiu ce marca era :P )
|
tot nu teai lasat ,pina nu ai esit afara,is misto ma,ceai a fost o idee geniala
da cu cine ai baut atita bere ,ca tu nu ai voie ? |
am taiat decat 3 doze momentan, toata berea am pus-o intr-o sticla de 1,5l. dupa ce termin capacelele, e randul ei :)) mai am 4 doze
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning