Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

Cypos 15-05-10 13:21

Re: Street Legal Racing - Redline v2

7 Attachment(s)
reveneala si eu :lol:
:arrow:

Job20 15-05-10 13:22

frumos chrysler :D

SST 06 15-05-10 13:34

1 Attachment(s)
Attachment 1469830

2fast4u_DK 15-05-10 14:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cypos (Post 3361302)
2fast4u_DK: Esti nebun! no comment :shock:

Mersi :D...inca una:arrow:

razvanell 15-05-10 14:15

puteti sa urcati si voi golf 1 si 7'aru?ms

Maryus_x90 15-05-10 18:15

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3361614)
daca nu cer prea multe imi dati si mie un program cu care pot creea masini ? si un serial :D

inca un copil care intreaba de program de facut masini :rolleyes2 :lol::lol::lol::lol: ...si baiatu ala care a zis ca isi poate strica jocu cu modul respectiv stie de 10 ori mai multe decat stii despre jocu asta

@TFK-frumos e36, dar scapa de ENB schimba reflectia jocului si8 ceva setari la placa video si esti BUN :)

@Cypos-frumos, dar as fi ales alte jenti :D

@razvanell-ce ar fi sa le cauti si tu ?...chiar atat de greu e ?

From ME : some fun :D

FesnicIlie 15-05-10 19:32

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3362417)
inca un copil care intreaba de program de facut masini :rolleyes2 :lol::lol::lol::lol: ...si baiatu ala care a zis ca isi poate strica jocu cu modul respectiv stie de 10 ori mai multe decat stii despre jocu asta

@TFK-frumos e36, dar scapa de ENB schimba reflectia jocului si8 ceva setari la placa video si esti BUN :)

numi dai si mie subaru ala ca pe gsm nu e bun linku :D

StreetStyle22 15-05-10 19:56

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3362417)

Frumos. :D Loganul nu-l bagi ? Sau asteapta motoare ? :D

SST 06 15-05-10 20:05

usor cu iesiri dastea de "zmeu" ca din cauza asta a fost celalalt topic inchis

mai baiatule eu nu am nimic cu tine , dar vad ca te legi de viata mea intr-una vrei sa ne certam ? Nu sti vorba aia intreaba de 10 ori si fa odata ? ce te dai atat smecher ? Am inteles esti regele jocului faci masini si nu stiu eu ce da laso in ... de treaba nu mai fi asa arogant ! Pun si eu niste intrebari ca tot omul te crezi are balena in ghiuveta cu apa !nu iti convine ceva nu ma bagi in seama ! Chiar crezi ca sunt asa prost ?

De unde sti tu ce stiu eu despre joc si ce nu ? ia pune-ma la incercare !

FesnicIlie 15-05-10 20:33

Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3362693)
usor cu iesiri dastea de "zmeu" ca din cauza asta a fost celalalt topic inchis

mai baiatule eu nu am nimic cu tine , dar vad ca te legi de viata mea intr-una vrei sa ne certam ? Nu sti vorba aia intreaba de 10 ori si fa odata ? ce te dai atat smecher ? Am inteles esti regele jocului faci masini si nu stiu eu ce da laso in ... de treaba nu mai fi asa arogant ! Pun si eu niste intrebari ca tot omul te crezi are balena in ghiuveta cu apa !nu iti convine ceva nu ma bagi in seama ! Chiar crezi ca sunt asa prost ?

De unde sti tu ce stiu eu despre joc si ce nu ? ia pune-ma la incercare !

el doar aia vroia sa spuna mai mult ca de la certuri ca asta s-a inchis acel topic asa a inceput el nu se considera regele jocului doar are experienta si ti-a atras atentia

SST 06 15-05-10 20:52

Quote:

Originally Posted by FesnicIlie (Post 3362764)
el doar aia vroia sa spuna mai mult ca de la certuri ca asta s-a inchis acel topic asa a inceput el nu se considera regele jocului doar are experienta si ti-a atras atentia

pai si io tocmai asta am spus vad ca ma ambaleaza vrea ca sa ma iau la cearta cu el nu vezi ca tot ma intarata :evil: o avea experienta dar este si arogant !!!!!!!!!!!!!!!

razvanell 15-05-10 22:15

Quote:

Originally Posted by razvanell (Post 3361769)
puteti sa urcati si voi golf 1 si 7'aru?ms

se poate sa ma ajutati si pe mine?
ca nu le gasesc pe nicaieri...

SST 06 15-05-10 22:44

man golf 3 daca vrei iti dau eu da am inteles ca nu exista pentru jocul asta poate se apuca cineva sa faca eu nu gases cheie pentru 3d max ca m-as apuca sa fac eu am mai lucrat in 3dmax da daca nu gasesc cheie....

razvanell 15-05-10 23:26

exista...era intr'un timp pe gsm golf 1,dar daca au sters aia conturile la toata lumea si nu mai merge sa'ti faci....si seria7 am vazut p'aici pe la cineva.
golf3 am ms

alex.p7m 15-05-10 23:47

am o problema de mecanica si nu reusesc sa le pun pe masina

intake camshaft ( unde se pun astea ) ms - stima

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning