![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
7 Attachment(s)
reveneala si eu :lol:
:arrow: |
frumos chrysler :D
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
puteti sa urcati si voi golf 1 si 7'aru?ms
|
3 Attachment(s)
Quote:
@TFK-frumos e36, dar scapa de ENB schimba reflectia jocului si8 ceva setari la placa video si esti BUN :) @Cypos-frumos, dar as fi ales alte jenti :D @razvanell-ce ar fi sa le cauti si tu ?...chiar atat de greu e ? From ME : some fun :D |
Quote:
|
Quote:
|
usor cu iesiri dastea de "zmeu" ca din cauza asta a fost celalalt topic inchis
mai baiatule eu nu am nimic cu tine , dar vad ca te legi de viata mea intr-una vrei sa ne certam ? Nu sti vorba aia intreaba de 10 ori si fa odata ? ce te dai atat smecher ? Am inteles esti regele jocului faci masini si nu stiu eu ce da laso in ... de treaba nu mai fi asa arogant ! Pun si eu niste intrebari ca tot omul te crezi are balena in ghiuveta cu apa !nu iti convine ceva nu ma bagi in seama ! Chiar crezi ca sunt asa prost ? De unde sti tu ce stiu eu despre joc si ce nu ? ia pune-ma la incercare ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ca nu le gasesc pe nicaieri... |
man golf 3 daca vrei iti dau eu da am inteles ca nu exista pentru jocul asta poate se apuca cineva sa faca eu nu gases cheie pentru 3d max ca m-as apuca sa fac eu am mai lucrat in 3dmax da daca nu gasesc cheie....
|
exista...era intr'un timp pe gsm golf 1,dar daca au sters aia conturile la toata lumea si nu mai merge sa'ti faci....si seria7 am vazut p'aici pe la cineva.
golf3 am ms |
am o problema de mecanica si nu reusesc sa le pun pe masina
intake camshaft ( unde se pun astea ) ms - stima |
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning