![]() |
Re: o noua masina un nou proiect.golf 3 tuning.
Quote:
|
Frumoasa masina, interiorul imi place mult.
P.S : De ce nu ai ales sa pui manere la usi de A4 B5 facelift? |
am cautat dar erau mult mai scumpe usile si pe langa asta ,alea mai ieseau inafara fata de astea care sunt in linie cu masina
|
Ce jante sunt astea man :O ca sunt grave rau!??!?!?!
|
Quote:
|
frumoase jantele man,le-am vazut azi in targu` auto...apropo,de ce o vinzi? masina arata foarte grav,si banuiesc ca asa si merge,in realitate este mult peste poze
|
nici eu nu stiu dadca sa o vand sau nu,nici afis nu i-am pus ,fiind cu alta masina la vanzare si intrare moka astazi am bagat-o si pe ea
|
am vazut ca nu aveai afis,foarte ingrijita masina,si exterior,dar si interior:twisted:
si jantele sunt bestiale |
ma bucur ca ti-a placut
|
poate ajung si maine,si daca ajung,sigur o sa gasesti un idiot(cel putin unu) cu o camera foto care iti trage masina in poze :twisted: bine-nteles daca o gasesc acasa,in parcare
edit: aaa,si e pacat sa arunci cu vreo` vaza dupa mine,nu de alta,dar dupa ai probleme mai mari,cu "pretena" |
:lol::lol::lol:daca nu e in parcare e in targ,asa ca daca vrei sa o vezi ai unde.numai bine
|
masina pierde motorul de 2000 16v care intra la vanzare in stare perfecta complet complet,cu anexe cu planetare cu cutie,cu toba mediana,instalatie electrica pompa servo la pretul de 300 E,doar [pe pompa de inalta am dat 7 mil si e inca in garantie are 1 an vechime si garantie inca 2
|
Quote:
|
ai vrea tu sa bati 320 d cu soft:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning