![]() |
Re: Pareri
Mai, tu sigur nu ai venit la mine, ca ai o fuzeta rupta :) In plus, subliniam faptul ca nu am tinut cont de numarul de masini ci de nevoile fiecarui club.
Facem legitimatii, ok? Buuuuun... Un club are 10 masini expuse, 10 legitimatii, da? Bun. Se duce un membru cu cele 9 legitimatii in buzunar, si alta la gat (dupa ce primii 10 au intrat inauntru cu legitimatia). Mai baga 9 oameni, fiecare cu legitimatii. Daca tu ai impresia ca cineva are timpul sa se uita dupa vreun CNP, te inseli si stii prea bine ce a fost la poarta. Asta ca un dezavantaj principal al legitimatiilor care, dovedit, asa vor fi utilizate. Cu diplomele ai dreptate. Nu costa nici mult si este un semn de apreciere o diploma de participare, corect! |
Hondare , ca te am prins aici vin cu o intrebare la care eu nu am gasit raspuns "de ce sa ales pentru data de 13-14 martie in conditiile in care iarna a fost cum a fost " .
|
@T@zMania . nu o lua personal. nu am nimic cu tine .
faceam referire la faptul ca sunt din ce in ce mai multi care sar cu pieptul inainte in apararea organizatorilor gasind scuze si dand explicatii cand defapt nu este treaba lor sa faca asta ci a organizatorilor. te rog reciteste postul meu si sper sa intelegi ce am vrut sa spun. @hondarul nu sunt avocatul nimanui . doar incerc sa exprim ce altii poate au spus cu cuvinte mai putin frumoase . cred ca faci o confuzie , nu sunt printre cei ofensati ca nu am luat o cupa sau ca a luat altcineva. sincer ma intereseaza putin spre deloc cupele. consider ca nu vin cu scopul de a castiga ceva. te rog citeste-mi postul de pe topicul cu intrebari , nu are rost sa ma repet in unele afirmatii vrei intrebari coerente, la obiect? 1. cine face parte din juriu si care este procedeul de jurizare (note , calificative, etc) 2. de ce nu s-a tinut cont de selectia masinilor cum s-a promis in ceea ce priveste legitimatiile , se pot folosi bratari ;) nu mi-o lua in nume de rau. nu am nimic de castigat si nimic de pierdut din toate astea. incercati sa acceptati criticile si sa tineti cont de ele . |
Quote:
Nu am venit cu fuzeta, eu sunt ala care a venit cu roata de rezerva desumflata. :lol: |
Quote:
|
Quote:
Despre selectia masinilor am zis de ce, in alt post. Fac si eu ca tine - nu ma repet :lol: Despre juriu, a fost acelasi juriu ca la toate editiile. Si daca sunt apreciati si pusi la bataie de 4Tuning, cred ca nu ai de ce sa ai motive de indoiala asupra calificarii lor referitoare la masini si tuning. Nume, evident, ca nu se pot da. Si e normal sa acceptam criticile, cele fondate. Ca altfel nici nu as purta acest dialog civilizat cu tine pentru a te lamuri in ceea ce te intereseaza. Apreciez formularea ta. Poate ar trebui sa invete si altii de la tine cum sa puna problema, daca exista ceva ce nu le convine. Numai bine! |
Quote:
|
Quote:
De ce nu dai numele juriului? Ti-e frica? :lol: Lasa ca vezi tu,te stie lumea! Cine nu stie unde sta Hondaru, va duc eu! :lol: Critici? Probabil, dar se pot lua ca niste sfaturi/ ajutoare/ idei pentru urmatoarele show-uri. |
incercati sa nu mai faceti totul pe fuga ca apoi sa justificati greselile cu "nu a fost timp"
cum spunea si GGD , s-a hotarat peste noapte organizarea showlui? dati bratari pt toti expozantii si prietenele/nevestele/amantele lor si gata. lasati invintatiile pt persoane care vin acolo pt o perioada scurta de timp ,nu expozanti care dintr-un motiv sau altul sunt nevoiti sa plece si sa vina in mod repetat. organizati o intalnire cu toti expozantii in care sa fie pusi la curent cu organizarea. nu mai mizati pe transmiterea "din gura in gura" (urata formulare dar asta e :) ) a informatiilor. spre ex nici eu nu stiam de parcarea gratuita si sunt sigur ca sunt mult mai multi in aceeasi situatie juriul este secret? de ce? macar procedeul de jurizare este public ? sau cerem prea mult? eu nu am auzit nicaieri asa ceva.... dar poate nu stiu eu... am participat la showri in diverse orase , organizate de cluburi sau persoane fizice cu muuuuult mai putina experienta decat 4Tuning. si am plecat de fiecare data cu un sentiment placut , a fost mereu cineva care s-a interesat de noi , au fost legitimatii , totul ok. dupa atata publicitate agresiva , promisiuni cat si perceptia ca "e 4tuning (=experienta , profesionisti) " multi pleaca cu un gust amar dupa 4Tunig days. poate pt ca asteptarile sunt direct proportionale cu publicitatea , grandoarea evenimentului si prestigiul organizatorului. am intrat pe topicul CNCA , unde am vazut ca Gratian a cerut scuze tuturor participantilor care au venit sa stea in frig. un gest frumos. bravo. sunt sigur ca Gratian putea dormi linistit si daca nu isi cerea acele scuze , dar este un gest frumos si poate ca trebuie urmat de mai multi in loc sa se caute scuze si motive. |
Quote:
merci ca ai postat o poza cu masina mea, care nu facea partea din expozitie, dupa ce am mers cu ea in jur de 250 de km prin ploaie si namoale de la craiova la bucuresti si care, spre deliciul tau avea o problema cu termostatul, piesa ce nu prea are legatura cu tuningul ;) masina are la o masuratoare pe dyno cu benzina de strada 464 Whp, este postata si o fisa pe aici pe forum si de atunci puterea a mai crescut un pic papa |
Fiidnca tot e topicul de pareri, haideti sa punctam concret ce ar trebui facut pentru urmatorul eveniment:
0. respect pentru expozanti 1. cu cel mult o saptamana inainte o intalnire intre organizator si expozanti. Acolo se pot trece in revista toate nelamuririle si se poate stabili concret, cate masini vin, unde se pun, s.a.m.d. 2. legitimatii pentru expozanti, plus inca o invitatie sau legitimatie/bratara pentru sotii/prietene 3. (copy/paste punct 1,2 si completati 3...in acest fel, vedem ce lista obtinem la final). |
Quote:
|
Quote:
dar 8-9 pagini de pe topicul ''accident drift'' cine le-a sters??????????? v-a deranjat faptul k 95% dintre cei care aupostat sambata seara si noaptea v-au criticat pentru superficialitatea cu care au fost tratate masurile de siguranta care trebuiau aplicate???? de specificat ca aceste masuri sunt obligatorii la orice competitie profesionista..... sper din tot sufletul sa se faca bine cat mai repede baiatul accidentat cat si gabi si sa nu ramana cu sechele. daca nu stii care sunt masurile de siguranta iti pot da link-ul pe pm. |
Quote:
again...no comment........ |
Quote:
a trebuit sa intram cu japca ptr ca cei de la paza erau cu nasul pe sus si degeaba explicam ce si cum...trebuia sa fie o lista cu masinile care au acces lasata la poarta,noi eram pe lista,dar lista nu era la poarta;) 1. cu cel mult o saptamana inainte o intalnire intre organizator si expozanti. Acolo se pot trece in revista toate nelamuririle si se poate stabili concret, cate masini vin, unde se pun, s.a.m.d. 2. legitimatii pentru expozanti, plus inca o invitatie sau legitimatie/bratara pentru sotii/prietene 3.lista cu masinile care au acces gratuit in incinta romexpo sau legitimatziile de parcare sa fie impartite la toate cluburile expozante. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:53. |
- Copyright 2026 4Tuning