![]() |
Re: Golf 4
alea de ce nu, Mike ?
ca ar fi tacamu` complet:D |
1. pentru ca nu imi place mie cum ii sta fara bandouri!
2. ar trebuii sa vopsesc toata masina... nu am chef sa dau banii pe asa ceva acum! :D |
Quote:
|
Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)
Are dreptate mike se va vedea o diferenta, d acolo si idea de vopsire totala
|
da.... la elementele in acelasi plan se vede diferenta.... mai ales la asta a mea care nu e noua!
|
nici eu nu as fi de accord cu scoaterea bandourilor...
|
3 Attachment(s)
Si ca sa nu las topicul sa moara, pun si eu cateva poze!
Masina primit oglinda dreapta mare! S-a nimerit sa imi vina in culoare! |
Norocul tau :D.
Imi place masina, arcuri sport ii mai trebuie...sa o aseze mai bine la drum ;). |
No... fara arcuri sau suspensie sport! mai vreau sa mai si merg cu masina.... nu sa pierd piese de pe ea la prima denivelare!
Mai merg si la tara.... mai pun si greutate! Daca mai aveam inca o masina era pusa demult! |
Trage-i si-un xenon si o folie finuta pe faruri , sa vezi ce se schimba treaba din bot.. :P bafta !
|
foarte frumoasa masina si modificarile bafta in continuare si multi km fara gropi si incidente :D
|
Ms.... incerc si eu sa cate ceva...
|
5 Attachment(s)
de cava timp imi troncanea ceva pe dreapta.... am crezut ca e bucsa aia de sus! cand am desfacut am vazut ca telescopul e terminat! Nu e curs, e tare, dar are joc :( si trebuie schimbat!
Si am facut rost de prezoane mai lungi si cu ocazia asta am pus distantoare pe spate de 1 cm! |
Deci clar trebuie sa pui o poza cu ea de la spate , caci sigur arata mai masiva , mai lata ! cu distantierele sigur se observa o diferenta!
|
Da se observa ca parca ar fii rotile mai departate.... dar ca sa fie mai masiva cum zici tu trebuie un 225 la cauciuc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning