Quote:
Originally Posted by nt98adu
(Post 3928651)
Imi plac stopurile, jantele, culoarea masinii;) Urgent trebuie sa vopsesti spatarul banchetei ca a ruginit si aripa dreapta ca are cateva zgarieturi si tabla e destul de sensibila la Tico. Cat despre capota, merge insa ar tb. in culoarea masinii. Parerea mea.;)
|
Stopurile or sa fie imbracate in folie neagra in primavara, asta daca nu ma trazneste altceva pana atunci... Cu vopseaua ma bag in primavara sa fac ce trebuie, iar aripile vor fi schimbate amandoua. Pentru capota nu am avut bani de vopsea atunci, d-asta am ales colantarea, si era diferenta prea mare daca faceam colantare mata (albastru) doar partial, si am zis sa o fac neagra ca merge cu bara.
Quote:
Originally Posted by Tyfu
(Post 3928715)
OOOOOO Blue beauty!!!!:D Arata super.
Stiu ca ai scris in topic dar nu mai gasesc acum .....arcurile le-ai taiat?
Daca da cu cat si cum se comporta :oops::oops: scuze ca te mai pun sa scrii :)
|
Mersi Alex :D Da, sunt taiate, se comparta bine, dar in primavara se schimba manevra, cand vrei sa te apuci la a ta imi zici ca am in plan ceva mai bun :D
Quote:
Originally Posted by Dadutu
(Post 3928861)
Frumos ticariciul,chiar imi place...incearca sa vopsesti jantele astea de tabla albe si o sa dea super misto parerea mea:) te astept si pe la galbejita mea cu o parere ceva!
|
Incerc sa iau aliaje cat de curand, pana atunci le las asa pe astea.
Quote:
Originally Posted by NXdev
(Post 3928880)
Polivalenta e locul perfect pentru poze :D.Nu lasa aripa dreapta-fata asa iarna asta :-?, sa nu o ia rugina mai rau...facem jantele roz :D ?
|
Da, polivalenta... Doar ca azi eram inghetat si fac mult pana acolo, mai ales ca pentru cateva poze... Data viitoare :D Aripile vor fi schimbate in primavara, deja sunt ruginite. Jantele nu le facem roz, le lasam asa momentan :lol:
Quote:
Originally Posted by Alex30
(Post 3928940)
Asa ma gata si sedinta foto...oricum ai facut la timp. Eu acum am venit de la munca..:-). Frumoase pozele si ticozauru :twisted:
|
Mersi mersi :D Astept sa il fac si mai frumos...
Quote:
Originally Posted by Fireburn_03
(Post 3928965)
poate apucam anul asta... daca nu ... la anu :D
|
Da man, vedem cum e contextu.... :D
Acum au fost sarbatorile, bani cheltuiti, etc... De la 1 ianuarie incep sa strang bani, incet dar sigur... Cand am gata pentru ceva, actionez. Vreau pana in vara sa arate si sa mearga cum mi-am propus. Mai multe detalii pe parcurs... :D Deci, fara shaorma, pizza, KFC, etc.... banii la cioarap, mai mergem si pe jos, si facem masina tipla in primavara!