![]() |
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
speram sa o pastrezi classic... ai stricat totu cu folia aia
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mie îmi place Dacia 1300 cu geamuri fumurii pe spate ! Nu arată rău ! :D Şi staţi liniştiţi că Am mai văzut şi la alte maşini de epocă geamuri fumurii şi arată chiar bine ! :D să vă dau un exemplu: Volswagen beetle arată chiar bine cu geamuri fumurii ! Să revenim la SNR-ica ! Nu arată rău cu geamuri fumurii pe spate ! Ar arăta mult mai bine spatele lui SNR-ica cu o pereche de stopuri cu marginea nichelată (made in france) ! Ar da foarte bine pe SNR-ica ! ;)
|
pai fa-i si tu rost de un set si trimitei-l ca el acolo nare de unde sa gaseasca... 8)
|
Dragi colegi de forum,cu mare durere in suflet v-a spun ca astazi la ora 19:40 SNR si-a dat ultima suflare, nu v-a mint, nu este nici o gluma, din cauza unei banale sigurante(cea care duce de la shock la acceleratie) care a picat si s-a intepenit pe capacul de culbutori masina mea a murit:cry::cry::cry: SNR de astazi incolo...v-a fi demontat si intra in reconditionare:D de maine incepem sa demontam....
Intamplarea s-a petrecut cam asa: -eu eram la volan mergeam cu un prieten sa ne plimbam am schimbat treptele 1,2,3 la viteza de 40 km/h mergeam eu incet si am redus putin,deodata a inceput sa se ingatuie am vrut sa bag treapta a2a si nu a intrat am dat un "spritz" nu a intrat am mai dat unul si asta a fost fatal....a picat siguranta aceea de la shock pe capacul de la culbutori si a ramas blocata, motorul turat la blana, SNR nu a mai putut duce si s-a spart pistonul(nu stiu sigur) si toata apa din vasul de expansiune s-a dus in baia de ulei...maine vom vedea ce se afla in el:( sa speram ca nu este grav O seara cat mai buna! Voi reveni maine cu vesti |
lasa ma sunt probleme mai grave pe lumea asta incet incet o sa o faciii sanatate multa dk e ceva vb pe mess bafta multa cu snr
|
O repari tu ma;),Bafta:!::D
|
e plin rematu de motoare de dacie... daca te chinui putin il schimbi cu totu
offtopic: frate ce rost are sa dai quote la un post de 14 randuri de pe aceasi pagina? mai dai si un replay gen "bafta" daca scriai si tu acolo 10-15 ranuri cu ceva folositor hai ca mai intelegeam. |
mai bine asa?
|
mult mult mai bine... se trezeste omu cu 5000 de pagini pe topic si nimic interesant...
acu sper sa nu te superi pe mine 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning