Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Masinile si userii nostrii (https://forum.4tuning.ro/195-satu/17077-masinile-userii-nostrii.html)

valineamtsm 19-03-07 19:45

Re: Masinile si userii nostrii

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 806533)
Da, in poza cu IVECO in spate se vede servizul COMPLEX PHILADELPHIA.
Iveco-ul este la Parc Auto GALANT...
Renaultul o sa vopsesti portocaliu cu albastru.....
Moldi a facut barile de pe masina .....
Horvath iti vopseste masina....
:-)

etc , etc ....

Ai uitat sa mentionezi ca Iveco-ul e pe proprietatea mea si in spate e hala de termopane... oare cum de nu ai stiut ca am si hala asta?

valineamtsm 19-03-07 20:04

3 Attachment(s)
nah bun! Aici poze cu trabi-ul meu mai usor de vizualizat:D

valineamtsm 19-03-07 20:07

1 Attachment(s)
Poza cu renaultul 19 sus in varful muntelui! *Varful Gaina unde este targul anual de fete... dar se pare ca am intarziat un pik cand am ajuns eu acolo nu a mai fost nici urma de fata =))

valineamtsm 19-03-07 20:13

1 Attachment(s)
Fosta mea Dacie sau dracie ! cum vreti sa-i spuneti.... nu ma deranjeaza... ghiug ambulant, super cotzofana de impins vagoane, tractor, ambulanta ,,, denumiti-o cum vreti... dar avea scaune de PORSCHE Carrrreerrraaaa, terminal toba REMUS :O, Jenti de competitie formate din 3 bucati care aveau inclusiv bordura sau cum vreti sa-i ziceti, volan sport, suspensie super adaptiva la drumurile romanesti, se spunea ca are suspensie sport, dar avea suspensie barca tip valurile dunarii dar oricum la cat de late erau cauciucurile se lipea de sol ca racheta sol sol, important ca ia luat de doua ori foc motorul :) Ce sa fac? mi-e greu piciorul :D

valineamtsm 19-03-07 20:17

1 Attachment(s)
O super masina pe care am avut-o si m-am lasat combinat de un fraier eu dovedindu-ma a fi si mai mare fraier ca m-am lasat combinat! Si acuma plang dupa ea! La naiba! Mai vreau un renault 5 macar un R5 GTX cu motor de 1721 cc si 75cp!

bmw_fear 19-03-07 20:22

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 806732)
O super masina pe care am avut-o si m-am lasat combinat de un fraier eu dovedindu-ma a fi si mai mare fraier ca m-am lasat combinat! Si acuma plang dupa ea! La naiba! Mai vreau un renault 5 macar un R5 GTX cu motor de 1721 cc si 75cp!

asta sta p strada cu mine...o sa ii fac poza..io schimbat jentile...da nu ii da cox...merge fain cu el...

bmw_fear 19-03-07 20:25

valineamtsm...da vad ca ai avut o gramada de masini..si ai..:D :D...mai prezinta-ne cateva din ele...

valineamtsm 19-03-07 20:26

2 Attachment(s)
Asta e a mea... dar nu am voie cu ea! Ma vedeti cam rar cu ea... ca eu sunt maniac si ma duc cu ea ca un ghiavol! Nu simti nici o smucitura nimik doar ca ajungi la peste 200km/h chiar si pe drumul Careiului !!! Nu o data mi-a dat tatal meu peste cap ca nu ma uitam la kilometraj ...si tot la peste 170-200 km/h imi dadea peste cap... nu stiu ce bai am dar ma duc maxim cu ea... e prea comoda, si la drum lung adormi in ea... nu degeaba se zice ca majoritatea adorm in Mercedes... ca e ca si ceva natural care te duce parca plutesti... E mult prea silentioasa! Asta ar fi bine sa o fac alba perlat sau alba xirallis :D sa ii pun niste jenti pe 20 cromate, sa ii mai pun o linie de evacuare de inox ca sa ma mai trezeasca o tzara si un cip eventual, si nu stiu, in rest ar putea sa ramana originala fara priz brizuri si spoilere...

valineamtsm 19-03-07 20:36

Nah destul! Sa mai prezentati si voi ceva:D

juana_man 20-03-07 08:26

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 806732)

un R5 beton :D:D:D:D ia spune vali cine tea facut cu un polo :D

valineamtsm 20-03-07 16:05

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 807475)
un R5 beton :D:D:D:D ia spune vali cine tea facut cu un polo :D

Tu! Dar cu f putin si doar acolo sub pod! ca de eram in 400 de m te luam! oricum eu mai mult am patinat ca aveam cauciucurile linse(ca de obicei) dar mai luat asta e important. Adica e important sa stii si sa pierzi. Dar cu r19-le decapotabil? ti-a placut cum te-am luat? deshi am avut doar 90 cp si caroseria mea cantareste aproape 1200 kg (pt ca e ranforsata). Frumos? :D:D:D Eu zic ca m-am revanshat :D
Oricum de abia astept sa iti dau clantza cu trabi-ul ... o sa-mi vezi stopul!!! =))

juana_man 21-03-07 08:55

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 808186)
Tu! Dar cu f putin si doar acolo sub pod! ca de eram in 400 de m te luam! oricum eu mai mult am patinat ca aveam cauciucurile linse(ca de obicei) dar mai luat asta e important. Adica e important sa stii si sa pierzi. Dar cu r19-le decapotabil? ti-a placut cum te-am luat? deshi am avut doar 90 cp si caroseria mea cantareste aproape 1200 kg (pt ca e ranforsata). Frumos? :D:D:D Eu zic ca m-am revanshat :D
Oricum de abia astept sa iti dau clantza cu trabi-ul ... o sa-mi vezi stopul!!! =))

ok teai revansat,mare mandrie cu un R19 de 1.8 iai dat la un polo de 1043 cmc.pfffff,supeeeeer tare.si dak u mai socotesti CP la o liniuta....tre sa mai inveti !!!!iar acel eveniment sub pod....dupa razboi sunt multi eroi :D

cat despre cuvantul "clanta" pot sa spun numai k nu isi are locu p forumu asta ,asak pls in viitor abtinete de cuvinte din astea!!!:evil:

marcelcrisan 21-03-07 10:03

3 Attachment(s)
va impartasesc si la voi un proiect de distractii al meu...m-am chinuit mult cu el am avut vise de off road dar asta e

juana_man 21-03-07 10:52

hmmmm,cred k ai avut cateva momente de fun cu masinuta asta

marcelcrisan 21-03-07 11:35

ii super sa-l bagi in noroi pana-n bara si sa vezi daca poate iesi sau nu

All times are GMT +2. The time now is 14:56.

- Copyright 2026 4Tuning