Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

Most_Wanted 10-05-06 00:35

Re: VT Usergroup - Provocari

eu maine seara bag masina ...o pun aici sau unde sa o pun?,,......adica o bag tot la sfarsit si eu .....cand o bagi u;)

L33L00 11-05-06 19:32

3 Attachment(s)
srry de post inutil ... vroiam sa scriu ceva dar mi-am dat seama ca nu aici se scrie asa ca am sters :D

pozele nj cu msa le scot d acilea :D

Ace Axel 11-05-06 20:26

leeloo frate... sfat prietenesc... dak vrei sa faci ceva... fa ceva realizabil... k asa poti lua o dacie sa ii pui aripi si turbo reactor si o bagi intr-un scenariu de star wars...

Most_Wanted 12-05-06 12:11

2 Attachment(s)
uite frate ..eu am pus masina ..hai puneo si u ....mah ...aici trebuia sa bag pozele astea sau in alta parte?

Ace Axel 12-05-06 14:10

belea omule :shock: .... bravo MW ;)

Most_Wanted 12-05-06 14:15

mah sa mor eu .......aici la sala are monitoru contrastu naspa si se vede prea intunecata masina ...sper ca sa nu se vada si la altzii asa

Ace Axel 12-05-06 15:42

se vd bine stai calm... dar puteai sa scoti si tu semnalizotoarele :P

RA_2fast4u 12-05-06 19:17

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
uite frate ..eu am pus masina ..hai puneo si u ....mah ...aici trebuia sa bag pozele astea sau in alta parte?

man, i'm stil here, dar nu prea apuc degraba sa fac masina... :/ acuma plec n-orash, maine am chefuri & shit.... poimaine iesire la paudre....incerc tot posibilul ca pana duminica seara sa fie facuta...macar o parte din ea....

Most_Wanted 12-05-06 19:28

hai mah frate ....ai acceptat ..pana acuma daca lucrai o ora pe zii si tot o faceai
@ace_axel...nu am vrut eu sa le scot ..le-am aprins putzin . . ;)

Ace Axel 12-05-06 21:23

doar parerea mea... dar cred k ar fi arata mai marfa fara ;) ... oricum felicitarile mele :p

Most_Wanted 12-05-06 23:28

zi mi ra_2fast4u ...cand bagi masina aia ...grabestete si u .....

apropo cine o sa faca ploolu.....aici trebuiesc bagate masinile amandoaua + stok sau trebuiesc bagate la challenge

RA_2fast4u 13-05-06 10:26

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
hai mah frate ....ai acceptat ..pana acuma daca lucrai o ora pe zii si tot o faceai
@ace_axel...nu am vrut eu sa le scot ..le-am aprins putzin . . ;)

mah fratzica, gandeste-te la partea buna dc nu apuc sa o termin intrii automat fara battle.... incerc sa o incep acuma cat is de mahmur dar sa vedem... :/

RA_2fast4u 13-05-06 18:03

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
mah fratzica, gandeste-te la partea buna dc nu apuc sa o termin intrii automat fara battle.... incerc sa o incep acuma cat is de mahmur dar sa vedem... :/

90% ca nu apuc.... numai dc e maine vreme ff najpa si nu pot iesi din casa.... sorry man .... deci se declara pierdut battle-ul sau nefacut sau cum? un moderator sau cienva care idee sa imi zica si mie
ca dc nu o fac maine e clar ca sapt viitaore nici asa nu am timp si nici urmatoarea, avea peste vreo 2 sapt o sa am asa putin timp liber... :/

tng 14-05-06 11:11

o faci atunci cand ai timp .. amanati

Most_Wanted 14-05-06 12:24

o dam in amanari ....io zic ca a fost destul timp pana acuma ......hai pana diseara poate o bagi si u ...ureazami suces ..o sa am nevoie:D

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning