![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
eu maine seara bag masina ...o pun aici sau unde sa o pun?,,......adica o bag tot la sfarsit si eu .....cand o bagi u;)
|
3 Attachment(s)
srry de post inutil ... vroiam sa scriu ceva dar mi-am dat seama ca nu aici se scrie asa ca am sters :D
pozele nj cu msa le scot d acilea :D |
leeloo frate... sfat prietenesc... dak vrei sa faci ceva... fa ceva realizabil... k asa poti lua o dacie sa ii pui aripi si turbo reactor si o bagi intr-un scenariu de star wars...
|
2 Attachment(s)
uite frate ..eu am pus masina ..hai puneo si u ....mah ...aici trebuia sa bag pozele astea sau in alta parte?
|
belea omule :shock: .... bravo MW ;)
|
mah sa mor eu .......aici la sala are monitoru contrastu naspa si se vede prea intunecata masina ...sper ca sa nu se vada si la altzii asa
|
se vd bine stai calm... dar puteai sa scoti si tu semnalizotoarele :P
|
Quote:
|
hai mah frate ....ai acceptat ..pana acuma daca lucrai o ora pe zii si tot o faceai
@ace_axel...nu am vrut eu sa le scot ..le-am aprins putzin . . ;) |
doar parerea mea... dar cred k ar fi arata mai marfa fara ;) ... oricum felicitarile mele :p
|
zi mi ra_2fast4u ...cand bagi masina aia ...grabestete si u .....
apropo cine o sa faca ploolu.....aici trebuiesc bagate masinile amandoaua + stok sau trebuiesc bagate la challenge |
Quote:
|
Quote:
ca dc nu o fac maine e clar ca sapt viitaore nici asa nu am timp si nici urmatoarea, avea peste vreo 2 sapt o sa am asa putin timp liber... :/ |
o faci atunci cand ai timp .. amanati
|
o dam in amanari ....io zic ca a fost destul timp pana acuma ......hai pana diseara poate o bagi si u ...ureazami suces ..o sa am nevoie:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning