![]() |
Re: Golf 2 - FDM
DE VANZARE
|
pot sa intreb dc sau ce urmeaza?:)
|
te'am vazut azi pe partea opusa cu statia 232 la big :D mai erai cu un baiat din kte am vazut eu in masina...si am vazut afisu' de vanzare pe masina...si tocmai vroiam sa te intreb...da am vazut k ai scris :rolleyes2
|
cat??????????
|
am un prieten care cauta ceva...
|
probabil eram cu claudiu ieri la big.
pretul este d 3600e, o dau pt k vreau sa-mi iau ceva mai puternik, nu mai vreau diesel si am zis sa nu-i schimb bunatate d motor, k are abia cateva mii d cand a fost facut d la cap la coada. Cine e interesat poate sa ma sune la: 0722998809 eu zic k e un pretz f bun pt cat a fost investit in ea si cum arata. |
Eu personal, n-as vinde bijuteria, e SUPER OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prea tare.
|
Iti doresc Spor la vanzare ! Restul Discutiilor de genul .. va rog la BAZAR
intrebare : ai ajuns la stadiul in care esti multumit de masina? style ma refer! |
nicidecum WOB, intradevar...snt cat d cat multumit, dar....nu indeajuns, sunt multe modifikri de facut k sa fie asa cum vreau eu,cum mi-as dori sa arate. sa speram k pe benzinar...voi reusi sa-l fac asa cum vreau eu, pana la capat, k si asta e cum vreau eu, dar nu e terminata.
|
Frumos Chiar frumos apreciez munca .Sar potrivi un motor GTI pe el oricum si fara e o masina de invidiat.
|
4 Attachment(s)
acum k s-a dat FDM-ul, dupa cum v-am zis vreau sa botez alt golf2 FDM si sunt nehotarat. eram hotarat p un golf 2 1,8 8v din 90 cu abs, trapa din fabrik, folie, consumabilele schimbate recent, discuri, placute,pivoti etc visinie
pretz 3000e |
sau golf 2 nov 91, inchidere, faruri electrice, proiectoare originale(100e bucata) jenti cu cauciuce noi pirelli195/50/15, cap d toba borlla, luneta d gti, prelungirile originale + toate plastikraia originala motor d 1,3 injectie multipunct, motor d golf 3 pretz 3500e si...nu mai gasec poze, le pun maio tarziu...in orice caz...e rosu
|
sa inteleg ca tot golf 2 cauti....
|
Arata bine golfu' visiniu ... e ingrijit ... cred ca e o investitie buna daca il iei ... acum ... depinde cat de rupt e la motor, suspensi....
|
ei zic k dak optezi iarasi pt g2 sa il faci cu rally front, sunt putine in ro si arata beton
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning