![]() |
!!!!cica de joi vineri se face varza vremea.... furtuni, grindina and shit..... sper sa se insele meteorologii.......!!!!!
|
asa am auzit si eu
si cica e valabil pt toata tzara. da ma dau si pa ploaie si vant ce pielea mea. parca ala de langa mine o sa se dea pe soare :twisted: :twisted: |
dak ploua.. imi bag picioarele.. si totodata cred ca dak ploua nu se va tine cursa...
|
:x :x :x ce-avetzi ma.. NUUUU.. nu vreau.. ;) de cand astept cursa asta... :roll:
|
cum sa nu se tina ma ce aveti ?! ...pai la cate publicitate s-a facut ...ar fi culmea culmilor sa nu se tina ! :evil: :evil: :evil:
|
Al3xius: lasa-i in pace, ca oamenii sau crizat :) .... hey duds .. nu cred ca ne face pe noi o ploaie sau vreun vant :P :lol: :lol:
|
Quote:
|
LA ce ora, daca suntem participanti, si ne-am inscris, ar trebui se fim la areoport ?!?!
Si cate ore facem din Bucuresti (centru) pana la Craiova (areoport)? Si nu vrem sa mergem cu mare viteza! Mutumesc anticipant! |
Re: Detalii despre cursa
Quote:
Daca am 1.6 si am N20 system cu shoot +35 CP. Deci putere este 110+35=145 CP. Si trebuie sa fiu la clasa cu masini 110x2 = 220, deci cu S3 etc :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: DE CE? Even daca shoot +75 CP (ce e imposibil la motor'ul meu, max. e +50CP), cu Nitro am 185 CP. Va rog, imi spuneti, de ce este asa? Multumesc anticipant. |
Re:
Quote:
Si pana in Craiova, faceti cel mult 2 ore... |
Re:
Quote:
pana in craiova...din centru din Bucuresti faceti in jur de 3 ore ...3 ore si un sfert ! :wink: mers usor ... |
Gabi ai innebunit? Se fac minim 3 ore mai ales daca vor sa mearga linistit(ceea ce e indicat), de masini se trage la liniute, NU la drum lung. Cred ca ar fi bine ca cei care intra pe forum sa vina impreuna, dintre toti stie macar 1 cum sa ajunga. Va descurcati si voi sa luati legatura unii cu altii.
|
Re:
Quote:
de acord cu tine ...e mai bine sa vina toti odata ca sa nu se \"piarda\" pe drum ! :lol: |
Re: Detalii
Pentru cei care nu stiu cum sa ajunga:
Quote:
Zetemte: try to come with the guys. Is't more fun that way :wink: |
e o mika problema , polifem nupoate sa se scoale la ora aia , :D efectiv nu poate , asa a zis ..... de ce , that way they can see the big surprise ??or what ? :D peace
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:30. |
- Copyright 2026 4Tuning