Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova - 28.08.2004 (https://forum.4tuning.ro/49-craiova-28-08-2004.html)
-   -   Detalii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/49-craiova-28-08-2004/1683-detalii-cursa.html)

RoSonic 25-08-04 17:29

!!!!cica de joi vineri se face varza vremea.... furtuni, grindina and shit..... sper sa se insele meteorologii.......!!!!!

COObra 25-08-04 18:21

asa am auzit si eu
si cica e valabil pt toata tzara.
da ma dau si pa ploaie si vant ce pielea mea. parca ala de langa mine o sa se dea pe soare :twisted: :twisted:

B|shOp-VR6 25-08-04 18:24

dak ploua.. imi bag picioarele.. si totodata cred ca dak ploua nu se va tine cursa...

BoSsuL3TZ 25-08-04 20:53

:x :x :x ce-avetzi ma.. NUUUU.. nu vreau.. ;) de cand astept cursa asta... :roll:

Al3xius 25-08-04 23:01

cum sa nu se tina ma ce aveti ?! ...pai la cate publicitate s-a facut ...ar fi culmea culmilor sa nu se tina ! :evil: :evil: :evil:

g-spott 25-08-04 23:17

Al3xius: lasa-i in pace, ca oamenii sau crizat :) .... hey duds .. nu cred ca ne face pe noi o ploaie sau vreun vant :P :lol: :lol:

Gabi 26-08-04 00:17

Quote:

Originally Posted by \"DAMaged\"
Cum se ajunge in locul unde se va tine cursa???

Vezi pe prima pagina a topicului !

zetemte 26-08-04 09:15

LA ce ora, daca suntem participanti, si ne-am inscris, ar trebui se fim la areoport ?!?!

Si cate ore facem din Bucuresti (centru) pana la Craiova (areoport)?

Si nu vrem sa mergem cu mare viteza!

Mutumesc anticipant!

zetemte 26-08-04 09:22

Re: Detalii despre cursa

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT_2\"
Pentru nitro, nos
(puterea de fabrica) x 2,0 = puterea de clasa

Poate imi cineva explica asta?

Daca am 1.6 si am N20 system cu shoot +35 CP. Deci putere este 110+35=145 CP.

Si trebuie sa fiu la clasa cu masini 110x2 = 220, deci cu S3 etc :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

DE CE?

Even daca shoot +75 CP (ce e imposibil la motor'ul meu, max. e +50CP), cu Nitro am 185 CP.

Va rog, imi spuneti, de ce este asa?

Multumesc anticipant.

Gabi 26-08-04 10:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
LA ce ora, daca suntem participanti, si ne-am inscris, ar trebui se fim la areoport ?!?!

Mutumesc anticipant!

zetemte: la o ora cat mai apropiata de cea oficiala - 13:30 :)

Si pana in Craiova, faceti cel mult 2 ore...

Al3xius 26-08-04 10:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"

Mutumesc anticipant!

zetemte: la o ora cat mai apropiata de cea oficiala - 13:30 :)

Si pana in Craiova, faceti cel mult 2 ore...

pana in craiova...din centru din Bucuresti faceti in jur de 3 ore ...3 ore si un sfert ! :wink: mers usor ...

Carmen 26-08-04 11:01

Gabi ai innebunit? Se fac minim 3 ore mai ales daca vor sa mearga linistit(ceea ce e indicat), de masini se trage la liniute, NU la drum lung. Cred ca ar fi bine ca cei care intra pe forum sa vina impreuna, dintre toti stie macar 1 cum sa ajunga. Va descurcati si voi sa luati legatura unii cu altii.

Al3xius 26-08-04 11:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Cred ca ar fi bine ca cei care intra pe forum sa vina impreuna, dintre toti stie macar 1 cum sa ajunga. Va descurcati si voi sa luati legatura unii cu altii.

de acord cu tine ...e mai bine sa vina toti odata ca sa nu se \"piarda\" pe drum ! :lol:

Gabi 26-08-04 11:04

Re: Detalii

Pentru cei care nu stiu cum sa ajunga:
Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Daca veniti pe A1 - Bucuresti-Pitesti, o sa treceti prin Slatina, Bals, Pielesti si apoi veti intra in Craiova. Pe partea stanga, este reprezentanta + service-ul VW (Serpico Craiova), Briari's (Iveco Craiova), Metro, iar pe dreapta, din dreptul Briari's, este aeroportul. Dupa ce treceti de Metro, la aproximativ 200-300 m, este intrarea in incinta aeroportului. Daca veniti direct la cursa, adica in jurul orei 11:00-11:30, o sa fie lume acolo, daca veniti mai devreme, dati un telefon si ne vedem undeva in oras (daca mergeti drept, sa intrati in oras, o sa ajungeti la un pod, dupa care, pe stanga, este Hotel EMMA si benzinaria OMV).

Ne descurcam, fiti linistiti :wink:
:roll:

Din cate am auzit, baietii din Insomnia nu vor veni cu 4ss si Florica.
Zetemte: try to come with the guys. Is't more fun that way :wink:

EvLSant0S 26-08-04 11:09

e o mika problema , polifem nupoate sa se scoale la ora aia , :D efectiv nu poate , asa a zis ..... de ce , that way they can see the big surprise ??or what ? :D peace

All times are GMT +2. The time now is 09:30.

- Copyright 2026 4Tuning