![]() |
nu a fost facuta pe dabagau poza ci pe cluj-bistrita
|
incepe deja sa imi fie mila de un amic cu o mazda 3 2.0 150cp care nu poate trece de 220 cu ea... mai bine isi lua dreq matiz ca era un sfert din pretul mazdei si vad ca se apropie de viteza madei...
Mai copii mai lasati dreq basmele astea cu viteza luminii prinsa cu matiz... 190 ating cu greu masini de 100cp si tu imi spui mie ca o buburuza cu 50 de caluti da kilometraju peste cap... imi place ce ai facut tu din matiz si apreciez ca ai vrut somethin` different, dar mai usor cu basmele ca nu avem toti 12 ani pe forumul asta sa credem... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
alexutzu, vad in semnatura ta un megane 1.6 16v (115cp, right) - banuiesc ca o mai conduci si u form time2time, chiar daca e masina lu tatutzu, nu? Cat ai mers maxim cu ea? ce zici, ia 200 ?!
Daca imi raspunzi la intrebare cred ca o sa aflii singur ce cred! |
Re:
Quote:
Masina are 105 cp, si la 180 are cam 5000 rpm, viteza maxima data de contructor este cam 198.... dar sunt sigur ca sare de 210 am inteles ce ai vrut sa zici, dar totusi la matiz i-a schimbat rotile si toata lumea stie ca atunci cand schimbi rotile nu mai arata corect vitezometrul + ca este logic ca o masina de 55cp sa nu mearga cu cat este in acea poza, deci sunt 100% sigur ca este o eroare exagerat de mare a vitezometrului |
okey.. at esti de acord cu mine :wink:
|
alexutzu sa faci si tu o poza la certificatu de inmatriculare creca te inseli amarnic eu stiam ca megane 1.6 16V are viteza maxima constructiva 177 Km/h sau ceva de genu nici decum 198
Si btw .. n-o sa prinda ala ever 210 ! :) abia prind passaturi de 130 cai 200 ... |
sal
ca tot veni vorba de asta.. crede cineva ca am prins cu oltcitu 160 ? inainte sa umblu la motor.. era stock .. trs in 5 trepte de 1.3 .. aveam 5600 de ture in blana..cu rotile originale.. 155 r13
|
Re:
Quote:
|
suntem putin offtopic, (putin mai mult!) dar 190 cu matiz, peste 210 cu megane 1.6 16v etc astea sunt basme, cum ziceam si mai sus, incep sa il compatimesc pe un amic de-al meu care saracu` nu trece de 220 cu motor de 2.0 150cp... cu o astfel de fizica pana nu atinge si el macar 280 cu masina lui nu ar trebui sa skoata capu` din pamant de rusine...
|
Cu 3 oameni in masina + bagaje, sigur ia 170 Matizu' :wink:
|
Nu pot decat sa trag 2 concluzii:
1. matizul asta e un super car, ii compatimesc pe idiotii care isi iau masini de 3-4 ori mai scumpe si nu pot depasi un matiz pe autostrada 2. suntem o tara de sinucigasi daca jumatate din forumul asta a mers cu viteza aia cu matizul |
greautatea pasagerilor sau a bagajelor etc. nu influenteaza viteza maxima ci doar acceleratia.
cred ca a fost o combinatie de eroare de kilometraj si vant puternic din spate... altfel nu-mi explic. |
1 Attachment(s)
SI DUPA CUM BINE STIAM DESPRE MEGANE iata dovada, talonul scanat (bineinteles cu modificarile de rigoare, am sters doar datele personale):
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning