![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Ai zis GOLF, nu GOLF 5..Sincer nici mie nu imi place golf 5 si nu mi-as fi cumparat daca nu era motorul si cutia asta..Umblu intr-un anturaj in care am avut prilejul sa conduc si ST si GTI si CTR modelul nou..Dintre toate CTR mi-a placut cel mai mult cum trage si ce impresie iti da..Cine vrea sa aiba adrenalina la maxim luati CTR..ST sta langa GTi, numai ca la ST nu prea mi-a placut interiorul, asta a fost cel mai mare ``-``... Nu am avut prilejul sa coduc un RS dar promit ca sapt asta o sa incerc sa vad de unde asa mare diferenta intre GTI si RS..
|
pana acum am ajuns la o concluzie. o sa`mi iau tractor :) asa o sa scap de multe griji.
ps: era vb de golf normal.....sau ala nu e facut tot de vw? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
scaune recaro mult mai tari are si gti daca vrei optional ma refer la cele care sunt si pe r32.ai sa nu ne abatem in lok de rs versus gti am ajuns la vw contra renault care nuare rost comparatia sincer renault e mult sub vw chiar f mult.rs e o masian f reusita intradevar si f tare si cu valeitati accentuate spotive.ca fuge mai tare ca un gti stok da este adevarat daca asta va chinuiti sa demonstrati.dar nu e mai buna calitativ niciodata la nimik.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu cred ca se fabrica cu fibra ce ramane de la turci.ai sa nu degeneram.dar e adevarat ca are o f urata mai ales la spate.sau u nu ai avut bani sa iei avortoane sau gti si de aia lauzi rsul la 21 de mi?
|
sa nu degeneram si sa vb de gti si megane rs.ce atata cearta ?fiecare a adus argumente pro si contra si baiatu care a deschis topicul ar trebui sa aleaga ce vrea din astea 2 si sasi ia.fiecare ia cei place si ce crede el ca e bun.
|
Quote:
Partea ca aduce noutati...mie nu imi plac gadget-urile, mai bine raman la ceva ce de ani de zile e ok, asta spun ca inginer, stiu de ce si am si motivele mele. Quote:
Nici mie nu imi trebue Renault, dar RS-ul e altceva, pana acma cu Clio RS nu erau probleme de calitate, deci nu stiu de unde vine idea ca intretinerea ar fi mai scumpa...sau fiabilitatea RS-ului ar fi mai spaba decat a lui golf. |
ca sa fie multumiti propietarii de rsuri care posteaza aici declar rs cea mai tare masina ca vad ca nici un propietar de gti nu se arata pe aici.:-P :-P :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning