![]() |
Re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti
nu..s-a rezolvat..aveam eu o intrebare.... am vorbit cu el...
o seara buna tuturor |
nu nu :))) e totul ok :))
|
cam liniste pe forum ce s-a intamplat ?? tot obositi de la 4t :p?
|
multumiri celor care au votat.. https://www.4tuning.ro/tuning-4/eveni...ys-5606.html#5
din pacate nu cred ca voi mai investii alti bani in eos..deoarece intr o saptamana exista posibilitatea sa iau un golf r32 in loc de eos..ramane de vazut ce voi face....sunt foarte indecis daca e sa pastrez eosul..atunci va deveni ceva cu adevarat unicat |
bravo. Ai inchis gura multor carcotasi cu rezultatul asta:lol: Pacat ca desi sunteti in acelasi club cei de la 4Tuning au trecut Loganul lui Zycu in cadrul fostului club Yea :rolleyes2
|
baieti...salutare..am vazut astazi la mine in parcare un golf 4 albastru inchis de bucuresti...cu jante de tabla si pe luneta avea stickerul de la YEA Racing Team..este la voi in club ?
|
nr d inmatriculare? este posibil sa fie de la noi...singurul care intruneste descrierile ar fi mircea...
|
numarul pe spate era mai sters...nu m`am uitat atent ca poate ma trezeam cu o sticla in cap :))
|
mircea e ala :)) e stock ;))
|
Am vb zilele astea cu unii prieteni de ai mei din alt club al ploiestiului, Red zone, si mi-au zis o vorba care m-a pus pe ganduri si cred ca avea dreptate. Numele nostru este asemanator cu cel de la Anonymous, Unknown-Anonymous este cam acelasi lucru:(..oricum acum e prea tarziu dar ca idee. Voi ce ziceti e izbitoare asemanarea?
|
Quote:
|
e ok ... unknown inseamna necunoscut.... anonymous e anonim..plm 2 sinonime,ideea cuvintelor ar fi aceasi,dar forma e diferita:) eu zic ca e un nume foarte tare,si putem sa l purtam cu mandrie :D
|
Si mie imi place, dar am pus in discutie ideile celor din afara clubului si cum vad unii numele asta.
|
Quote:
|
Quote:
Fara suparare, da' n-ai sanse sa-l scoti :lol: nu zic de ce ca se supara daca citeste |
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning