Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Unknown Racers (https://forum.4tuning.ro/621-unknown-racers.html)
-   -   UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/621-unknown-racers/166376-unknown-racers-cafe-bucuresti.html)

87MTX 15-03-10 01:16

Re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti

nu..s-a rezolvat..aveam eu o intrebare.... am vorbit cu el...
o seara buna tuturor

Rob3rt_YRC 15-03-10 18:44

nu nu :))) e totul ok :))

Zycu_tao 19-03-10 19:05

cam liniste pe forum ce s-a intamplat ?? tot obositi de la 4t :p?

Puya123123 19-03-10 19:12

multumiri celor care au votat.. https://www.4tuning.ro/tuning-4/eveni...ys-5606.html#5

din pacate nu cred ca voi mai investii alti bani in eos..deoarece intr o saptamana exista posibilitatea sa iau un golf r32 in loc de eos..ramane de vazut ce voi face....sunt foarte indecis daca e sa pastrez eosul..atunci va deveni ceva cu adevarat unicat

Emiliannec 19-03-10 19:28

bravo. Ai inchis gura multor carcotasi cu rezultatul asta:lol: Pacat ca desi sunteti in acelasi club cei de la 4Tuning au trecut Loganul lui Zycu in cadrul fostului club Yea :rolleyes2

trafy-vr6 19-03-10 20:08

baieti...salutare..am vazut astazi la mine in parcare un golf 4 albastru inchis de bucuresti...cu jante de tabla si pe luneta avea stickerul de la YEA Racing Team..este la voi in club ?

Pastylat 19-03-10 21:09

nr d inmatriculare? este posibil sa fie de la noi...singurul care intruneste descrierile ar fi mircea...

trafy-vr6 19-03-10 21:14

numarul pe spate era mai sters...nu m`am uitat atent ca poate ma trezeam cu o sticla in cap :))

Rob3rt_YRC 19-03-10 23:59

mircea e ala :)) e stock ;))

ALEX_BZN 20-03-10 00:11

Am vb zilele astea cu unii prieteni de ai mei din alt club al ploiestiului, Red zone, si mi-au zis o vorba care m-a pus pe ganduri si cred ca avea dreptate. Numele nostru este asemanator cu cel de la Anonymous, Unknown-Anonymous este cam acelasi lucru:(..oricum acum e prea tarziu dar ca idee. Voi ce ziceti e izbitoare asemanarea?

Rob3rt_YRC 20-03-10 09:47

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3202024)
Am vb zilele astea cu unii prieteni de ai mei din alt club al ploiestiului, Red zone, si mi-au zis o vorba care m-a pus pe ganduri si cred ca avea dreptate. Numele nostru este asemanator cu cel de la Anonymous, Unknown-Anonymous este cam acelasi lucru:(..oricum acum e prea tarziu dar ca idee. Voi ce ziceti e izbitoare asemanarea?

se pare k a fost prima discutie .. cosmin a zis k momentan nu a zis nimeni nimik (momentan) sper sa nu iasa discutii pe parcurs .. k prea bine nu ar fi .. prea multa agitatie ...

Puya123123 20-03-10 20:40

e ok ... unknown inseamna necunoscut.... anonymous e anonim..plm 2 sinonime,ideea cuvintelor ar fi aceasi,dar forma e diferita:) eu zic ca e un nume foarte tare,si putem sa l purtam cu mandrie :D

ALEX_BZN 21-03-10 01:26

Si mie imi place, dar am pus in discutie ideile celor din afara clubului si cum vad unii numele asta.

trafy-vr6 21-03-10 15:01

Quote:

Originally Posted by Pastylat (Post 3201528)
nr d inmatriculare? este posibil sa fie de la noi...singurul care intruneste descrierile ar fi mircea...

masina este din nou in parcare la mine...are si parasolar YEA..iar numarul B 32 FLF ! Daca se plictiseste si mai sta pe aici dati`mi id lui sa il scot la o intalnire.

/ALX/ 21-03-10 21:20

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3205873)
masina este din nou in parcare la mine...are si parasolar YEA..iar numarul B 32 FLF ! Daca se plictiseste si mai sta pe aici dati`mi id lui sa il scot la o intalnire.

Fara suparare, da' n-ai sanse sa-l scoti :lol:
nu zic de ce ca se supara daca citeste

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning