![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
2008 Mazda Tribute e Ford Escape. In Japonia Mazda Tribute nu se mai fabrica din 2007.
Quote:
|
o fi Ford Escape dar nu e :-), totusi postul se refera la masini 100% americane, nu compromisuri, sunt multe firme americane de masini dar mazda in nici un caz nu e , poate au fabrica japonezii in state si poate au luat licenta sau au facut impreuna modelul ala dar asta nu inseamna ca e masina americana!! cel putin asta e parerea mea
|
Eu inteleg perfect ce vrei sa zici, doar am mentionat :p
|
am inteles ce ziceti voi aici, si aveti si nu aveti dreptate. Eu, cu gandul ca masina a fost adusa din America, am sarit repede sa o postez aici, dar firma Mazda nu este nici pe departe americana...corect, dar configuratia si trasaturile masinii sunt total americane...
eu am postat aici ca sa aduc in vedere o masina adusa din America, care inca nu s-a lansat pe piata europeana ( si tare mandru sunt :-P) bafta all |
salut.daca e venit vb de masini americane ... avem ...
wrangler 4.2 L, 2004, Editia Sahara, negru, cutie automata ... |
fara poze.."nu avem" :lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
masina inca nu a ajuns in RO dar sper ca in 2 luni sa fie aici, momentan este in chicago. |
6 Attachment(s)
Una bucata Oldsmobile Cutlass Supreme.... din pacate numai are motorul original...are o inima nemteasca....si diesel... inscrisa romania pe nr vechi...motor si cutie omologate..... din pacate nu am nici timp nici resurse sa ma ocup de ea...daca e cineva interesat.... pm
|
240/300D de la cobra?
|
M'ar interesa sa cumpar o masina gen ''lowrider'' din romania .. gata inmatriculata daca se poate .Daca iau din afara tarii , ma omoara taxa
|
este una singura din '65 din cate stiu eu..ce initial am vrut eu s-o cumpar..acum 8-9 ani cand nu era low :-P
Mercury Comet Caliente :D marcheaza banii si apar si propunerile :wink: |
Quote:
|
|
sal sunt cam nou pe aici, vreau sa stiu daca stiti cumva daca gasesc faruri ANGEL EYE pt un dodge intrepid,masina e din 2002...
|
foarte frumos oldsmobile...:) pacat ca este alt motor...si diesel :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning