Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Shadows Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/163918-shadows-racing-team.html)

ShAdOwpower 29-01-10 02:44

Re: Shadows Racing Team

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3023735)
eu sustin ideea ca softul nu ajuta cu nimic la aspirat :))

ajuta si la aspirat un soft....dar depinde si de capacitatea motorului,cu cat este mai mare cu atat mai multi cai ii da softul....

ShAdOwpower 29-01-10 02:46

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3025640)
salut stimati colegi....azi "ursache" si`a primit pragurile,cozorocul dupa luneta si ploapele,urmeaza semnalizarile,folile,cauciucurile si distantierii...

f frumoase accesoriile pt urs....speram sa dea f bine cand va fi gata....felicitari sobo pt efortul depus!

ShAdOwpower 29-01-10 02:48

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3026452)
Mama mama ce peripetii asta seara cu ShadowsPower, ROJ si PEE.....offroad, teste de forta, teste de inteligenta, gandiri intense, zbenguieli:))))) restu va dati voi seama:)) REGRET CA NU AM AVUT O CAMERA SAU CEVA SA FAC POZE SAU FILM !!! A FOST SHOW!!!

:))))...=))))....bineinteles eu din nou in 'rolul principal'.......:))).....dar a fost o seara extraordinara.....zapada numa buna...;)....multumesc trafy si pee pt ajutor...:D

trafy-vr6 29-01-10 07:51

Nu ai pentru cum...seri d-astea drift & offroad sa tot fie:)))Nebun Calugaru asta:))) tre sa`mi cumpar shufa nene:))

Provenzano 29-01-10 09:56

bine calugare:) asa tata...asta inseamna tractiune spate...:P

ShAdOwpower 29-01-10 10:19

nebun rau fratzilor...:))).....cea mai tare tractiunea spate.....BMW FOREVER!!! :D

luci4n_vl 29-01-10 10:25

salut lume....need help...who can help me?...

AqAries 29-01-10 12:05

hehe misto :D

rzn_vl 29-01-10 12:10

Quote:

Originally Posted by ShAdOwpower (Post 3027138)
nebun rau fratzilor...:))).....cea mai tare tractiunea spate.....BMW FOREVER!!! :D

Adica ce vrei sa spui mestere ca masina mea nu face bine drifturi:))) ia explica`le u la oameni cum intru in drift fara frana de mana:))) si cum fortza PEE isi spune din nou cuvantul :D :| am ramas uimit cum am putut sa te scot din aia....pt ca era si zapada de 8 cm...dar ce mai conteaza,totul e bine,cand se termina cu bine :PPPPP

lupalb 29-01-10 13:26

Pai e frumos ce faceti voi?? Mergeti ca haiducii asa??
Data viitoare sper sa fiu chemat si eu , macar ca bagator de seama.
P.S. nu puneti si voi toate filmarile existente pe net cu shadows?

rzn_vl 29-01-10 13:48

5 Attachment(s)
Asa va arata pee in viitorul apropiat:P nu stiu sigur daca si culoarea,dar body kitul cu siguranta.Si bine`nteles sa nu uit sa precizez ca e cel mai rapid Ford Fiesta 3 Turbo din Anglia :P Voi ce parere aveti?

luci4n_vl 29-01-10 15:10

frumos mai pee...sper sa iti vad masina aratand in halul asta....tare rau masina....c sa mai...

ShAdOwpower 29-01-10 16:17

Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 3027492)
Adica ce vrei sa spui mestere ca masina mea nu face bine drifturi:))) ia explica`le u la oameni cum intru in drift fara frana de mana:))) si cum fortza PEE isi spune din nou cuvantul :D :| am ramas uimit cum am putut sa te scot din aia....pt ca era si zapada de 8 cm...dar ce mai conteaza,totul e bine,cand se termina cu bine :PPPPP

intr-adevar m-a uimit micutza PEE.....am luat-o putin la joaca si vreau sa zic ca faceam drifturi cu ea fara frana de mana....tinand cont, ca e tractiune fata....ii fugea curu ca la un bmw...:))))>...nu gasesc explicatie...:D

ShAdOwpower 29-01-10 16:20

Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 3027805)
Asa va arata pee in viitorul apropiat:P nu stiu sigur daca si culoarea,dar body kitul cu siguranta.Si bine`nteles sa nu uit sa precizez ca e cel mai rapid Ford Fiesta 3 Turbo din Anglia :P Voi ce parere aveti?

fff smecher asta mic...:D....speram sa reusesti si tu sa ai asa ceva....bafta multa....;)

rzn_vl 29-01-10 16:56

Quote:

Originally Posted by ShAdOwpower (Post 3028272)
fff smecher asta mic...:D....speram sa reusesti si tu sa ai asa ceva....bafta multa....;)

da...sper sa reusesc sa mi`o fac si eu asa:) cat de curand...oricum vreau sa zic ca in cel mai scurt timp o sa aiba o inima mai puternica:p daca intelegi ce vreau sa zic:PPP

All times are GMT +2. The time now is 10:18.

- Copyright 2026 4Tuning