![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
nu stiu ma ca ti-am zis ca nu imi place ideea .. oricum ma mai gandesc, cred ca la vara o sa fac pasul asta .. deci pana atunci am timp sa ma hotarasc
|
frumoasa masina ai . tot timpul mi-au placut e46 coupe.
daca ar fi sa-mi iau altceva dupa e36le meu un e46 coupe o sa-mi iau |
1 Attachment(s)
mersi siloth, si eu invers fata de tine, nu zic ca o sa o vand vreodata, ca nu o sa se intample asta, dar daca o sa vina momentul in care o sa imi mai iau o masina, pisica coupe ! SE STIE =)))
+ noua mea trusa de scule COMPLETA, eu aveam decat coarba, si carlig de tractare, si antifurt obviously .. |
Quote:
|
de unde ai luat-o? eu nici carlig n-am in ea:)))
|
mersi bogdan :D:D si siloth, trusa e de pe o masina donatoare .. :rolleyes2
|
Faruri cu lupa (xenon,angel) nu-i pui? Frumoasa oricum...
|
urmeaza .. si mersi :oops:
|
foarte tare masina! vreau si eu sticker cu fuck your fake wheels :d
|
tnx again, si de sticker vorbeste cu skillzu, desi au iesit cam mari astea, ca eu o sa imi pun pe buzele jantelor dupa ce le termin, dar trebuie o serie mai mica, astea au fost prototip :D
|
exact aceeasi chestie vroiam si eu sa fac, nu ma grabesc oricum, trebuie vopsite jantele, plus ca mai stau putin pe masina daca tot vine iarna :D
|
Quote:
Suport tehnic oferim la orice ora asa ca la treaba! :lol: Bafta multa! p.s. si eu vreau stikerul ala :lol: |
trebuie niste fonduri serioase pentru suspensie .. :D si eu am vazut un set de-al tau pe acolo, din cauza ta dureaza asa mult la ale mele ! :lol: glumeam, si @ stickere, facuse 4 skillzu, pentru toate buzele .. dar am luat doar 1 sa vad cam cum vine pe buza ca oricum se vedea cu ochiul liber ca sunt prea mari, deci teoretic ar trebui sa mai fie 3 pe stoc
|
Quote:
Pai eu am 3 seturi acolo. Si mai aduc! |
pai da stiu, la asta ma refeream
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning