![]() |
Re: Opel Calibra - Red Bitch
Quote:
|
Quote:
Foarte frumoase jentile si calibra ta e frumoasa , bafta la modificari si ai grija de ea !! sal |
6 Attachment(s)
Quote:
azi ii pusei niste stickere laterale din prostie ...insa nu-mi plac deloc si cred ca le dau jos !!! voi ce credeti ? uite si o sora bulgaroaica !!! ps: neaparat trebuie sa-i pun foie , sa-i colantez capota si stalpii , apoi o prelungire...da prea bine !!! |
Cu stickerele alea , hai maaaaa. cate din lucrurile care scriu acolo le ai pe masina ? in general acolo se pune ceva care il ai deja pe masina. Alpine , Kenwood Hotarasta-te ce alegi :) , OZ , UNDE ?! KONI ? Ma nu prea arata a suspensii sport , ok hai ca alea poate is reglabile. Recaro hai se accepta ca is scaunele :)
Nu mi-o lua in nume de rau :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca tie iti place sa arati in scris pe masina ce ai pe ea succes poate faci si unul cu "plafon negru " a fost o gluma sper sa nu te superi
|
Quote:
ba vere cataline,te prostisi cu astea...dale jos ca e prea incarcata...las-o asa mai finut mai bine ai lasa prostiile si te-ai apuca mai bine sai pui odata folia si fa si stalpii negri...aa,si etrierii aia rosii...:rolleyes2 |
Quote:
pune-ti folii si etrierii rosii neaparat :) spor! |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Salutare mare maestru si tin sa te felicit pentru achizitionarea unei Calibre insa totodata sa te atentionez ca este foarte mult de munca sa faci masina a fi pe linia de plutire asa cum trebuie.
La interior ti-as sugera sa : Schimbi fata de usa stanga pentru ca este umflata,sa schimbi mansoanele de la frana de mana si schimbator viteze pentru ca sunt roase si sa lipesti,prinzi coltul din plastic de la oglinda dreapta. Nu sunt lucruri spuse cu rautate ,stiu ce inseamna sa ai o asemenea masina si stiu ce inseamna mai ales sa fi pasionat de ea intrutotul. De mentionat ca este o masina foarte ingrijita la interior,mentine masina curata !!! E important sa o ai mereu asa :) Jantele sunt frumoase si linia masinii este super ok. Incearca sa scapi de stick-ul cu C20NE Power cu toate ca este un motor 2.0 foarte reusit stick-ul nu-si are rostul poti sa il pastrezi pe ala cu www.clubcalibra.ro insa ti-as sugera sa il montezi ca ceilalti membrii pe geamul din dreapta spate. :P Pe vremea cand frecventam acel club ala era locul dedicat:) En`joy si pot spune ca " ai o masina ingrijita " sute de mii de km facuti lin si fara d'alea :P |
Quote:
|
Buna asa .. scaunele le dau cu 150e.
|
sall,la fel,vad ca nu ai pierdut vremea,tot mai multe ai facut la cali:D ma inebunesti cu jantele astea,cat le mai schimbi:D astea is szuper oki;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning