Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/162270-masina-mea-opel-calibra-c20xe-red-bitch.html)

electric_style 07-04-10 21:50

Re: Opel Calibra - Red Bitch

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 3256781)
ff faine jantele
parca e o alta Calibra :) . super !
cu jantele negre nu iesea in evidenta,dar cu astea..rupe capete :D

multzam si tie man...!!!:D

Ricardinho 08-04-10 13:06

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3255804)
si jantele pe 17"...mult asteptate !!! Aluett 4x100 , 8J fata 8.5J spate !!! gume :215/45/17 fata - 225/45/17...urmeaza sa le polishez !!!

Foarte frumoase jentile si calibra ta e frumoasa , bafta la modificari si ai grija de ea !! sal

electric_style 08-04-10 15:03

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3258442)
Foarte frumoase jentile si calibra ta e frumoasa , bafta la modificari si ai grija de ea !! sal

ms frumos...deasemenea si a ta arata foarte bine !!!

azi ii pusei niste stickere laterale din prostie ...insa nu-mi plac deloc si cred ca le dau jos !!! voi ce credeti ?

uite si o sora bulgaroaica !!! ps: neaparat trebuie sa-i pun foie , sa-i colantez capota si stalpii , apoi o prelungire...da prea bine !!!

DaBotta 08-04-10 16:56

Cu stickerele alea , hai maaaaa. cate din lucrurile care scriu acolo le ai pe masina ? in general acolo se pune ceva care il ai deja pe masina. Alpine , Kenwood Hotarasta-te ce alegi :) , OZ , UNDE ?! KONI ? Ma nu prea arata a suspensii sport , ok hai ca alea poate is reglabile. Recaro hai se accepta ca is scaunele :)

Nu mi-o lua in nume de rau :D

electric_style 08-04-10 17:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3258970)
Cu stickerele alea , hai maaaaa. cate din lucrurile care scriu acolo le ai pe masina ? in general acolo se pune ceva care il ai deja pe masina. Alpine , Kenwood Hotarasta-te ce alegi :) , OZ , UNDE ?! KONI ? Ma nu prea arata a suspensii sport , ok hai ca alea poate is reglabile. Recaro hai se accepta ca is scaunele :)

Nu mi-o lua in nume de rau :D

am tweetere ////Alpine , boxe fata -spate JBL , mp3 player Kenwood , suspensie sport reglabila KONI , Recaro scaunele , iar OZ chiar mi-a placut logo-ul...!!! Logo pentru jantele mele Aluett , chiar n-am gasit !!! KONI chiar mi se pare o suspensie foarte buna...plus ca e si reglabila !!! PS: asa sunt stickrele, insa acele bule de aer ce se observa...le scosei cu feonul !!

realmitza 08-04-10 20:29

daca tie iti place sa arati in scris pe masina ce ai pe ea succes poate faci si unul cu "plafon negru " a fost o gluma sper sa nu te superi

giny 08-04-10 21:08

Quote:

Originally Posted by realmitza (Post 3259578)
daca tie iti place sa arati in scris pe masina ce ai pe ea succes poate faci si unul cu "plafon negru " a fost o gluma sper sa nu te superi

trebuia sa mai faci un stiker si cu "capota neagra" si marca eleronului:lol:
ba vere cataline,te prostisi cu astea...dale jos ca e prea incarcata...las-o asa mai finut
mai bine ai lasa prostiile si te-ai apuca mai bine sai pui odata folia si fa si stalpii negri...aa,si etrierii aia rosii...:rolleyes2

willy_d 08-04-10 21:41

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3259074)
am tweetere ////Alpine , boxe fata -spate JBL , mp3 player Kenwood , suspensie sport reglabila KONI , Recaro scaunele , iar OZ chiar mi-a placut logo-ul...!!! Logo pentru jantele mele Aluett , chiar n-am gasit !!! KONI chiar mi se pare o suspensie foarte buna...plus ca e si reglabila !!! PS: asa sunt stickrele, insa acele bule de aer ce se observa...le scosei cu feonul !!

asa sunt de parere si eu..jos cu stickerele,nu au nici un sens..si de-ai avea toate alea,tot urat ar arata..doar in Nfs Underground 2 se lipesc stickere de astea pe masina :)
pune-ti folii si etrierii rosii neaparat :)

spor!

electric_style 08-04-10 23:00

Quote:

Originally Posted by giny (Post 3259721)
trebuia sa mai faci un stiker si cu "capota neagra" si marca eleronului:lol:
ba vere cataline,te prostisi cu astea...dale jos ca e prea incarcata...las-o asa mai finut
mai bine ai lasa prostiile si te-ai apuca mai bine sai pui odata folia si fa si stalpii negri...aa,si etrierii aia rosii...:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 3259825)
asa sunt de parere si eu..jos cu stickerele,nu au nici un sens..si de-ai avea toate alea,tot urat ar arata..doar in Nfs Underground 2 se lipesc stickere de astea pe masina :)
pune-ti folii si etrierii rosii neaparat :)

spor!

deja le dadui jos...nici mie nu-mi plac cum da pe masina !!! :lol:

electric_style 09-04-10 16:01

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by realmitza (Post 3259578)

nu am de ce sa ma supar man...si eu am vazut ca a fost o prostie cand le-am pus pe masina...oricum le-am dat jos de aseara !!! n-au apucat decat 3 ore sa stea pe masina !!!

DriftingCalibra 09-04-10 23:52

Salutare mare maestru si tin sa te felicit pentru achizitionarea unei Calibre insa totodata sa te atentionez ca este foarte mult de munca sa faci masina a fi pe linia de plutire asa cum trebuie.

La interior ti-as sugera sa : Schimbi fata de usa stanga pentru ca este umflata,sa schimbi mansoanele de la frana de mana si schimbator viteze pentru ca sunt roase si sa lipesti,prinzi coltul din plastic de la oglinda dreapta.
Nu sunt lucruri spuse cu rautate ,stiu ce inseamna sa ai o asemenea masina si stiu ce inseamna mai ales sa fi pasionat de ea intrutotul.
De mentionat ca este o masina foarte ingrijita la interior,mentine masina curata !!! E important sa o ai mereu asa :)
Jantele sunt frumoase si linia masinii este super ok. Incearca sa scapi de stick-ul cu C20NE Power cu toate ca este un motor 2.0 foarte reusit stick-ul nu-si are rostul poti sa il pastrezi pe ala cu www.clubcalibra.ro insa ti-as sugera sa il montezi ca ceilalti membrii pe geamul din dreapta spate. :P Pe vremea cand frecventam acel club ala era locul dedicat:)

En`joy si pot spune ca " ai o masina ingrijita " sute de mii de km facuti lin si fara d'alea :P

electric_style 10-04-10 00:47

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 3263486)
Salutare mare maestru si tin sa te felicit pentru achizitionarea unei Calibre insa totodata sa te atentionez ca este foarte mult de munca sa faci masina a fi pe linia de plutire asa cum trebuie.

La interior ti-as sugera sa : Schimbi fata de usa stanga pentru ca este umflata,sa schimbi mansoanele de la frana de mana si schimbator viteze pentru ca sunt roase si sa lipesti,prinzi coltul din plastic de la oglinda dreapta.
Nu sunt lucruri spuse cu rautate ,stiu ce inseamna sa ai o asemenea masina si stiu ce inseamna mai ales sa fi pasionat de ea intrutotul.
De mentionat ca este o masina foarte ingrijita la interior,mentine masina curata !!! E important sa o ai mereu asa :)
Jantele sunt frumoase si linia masinii este super ok. Incearca sa scapi de stick-ul cu C20NE Power cu toate ca este un motor 2.0 foarte reusit stick-ul nu-si are rostul poti sa il pastrezi pe ala cu www.clubcalibra.ro insa ti-as sugera sa il montezi ca ceilalti membrii pe geamul din dreapta spate. :P Pe vremea cand frecventam acel club ala era locul dedicat:)

En`joy si pot spune ca " ai o masina ingrijita " sute de mii de km facuti lin si fara d'alea :P

toate sugestiile sunt bine venite si chiar o sa tin cont de ele !!! Pana in iunie am de gand s-o revopsesc , sa-i pun instalatie xenon , folie omologata apoi urmeaza interiorul...!!! eu caut de mult timp un interior din piele bine ingrijit , insa daca totusi nu gasesc...o sa-l reconditionez pe cel stock cu piele ecologica !!! PS: nu pot sa-ti raspund la PM...imi da o eroare !!! Iar legat de scaunele alea m-ar interesa pe mine...care-i pretul lor ?

DriftingCalibra 10-04-10 09:45

Buna asa .. scaunele le dau cu 150e.

Flow_Flexatu 10-04-10 16:21

sall,la fel,vad ca nu ai pierdut vremea,tot mai multe ai facut la cali:D ma inebunesti cu jantele astea,cat le mai schimbi:D astea is szuper oki;)

electric_style 11-04-10 18:42

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3264852)
sall,la fel,vad ca nu ai pierdut vremea,tot mai multe ai facut la cali:D ma inebunesti cu jantele astea,cat le mai schimbi:D astea is szuper oki;)

ms frumos pentru aprecieri man...!!! jantele astea nu mai pleaca de la mine...urmeaza sa le polishez buza , apoi zic eu ca vor arata de 2x mai bine !!! PS: nici cu OZ-urile tale nu mi-e frica :twisted: !!!

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning