![]() |
hai gata nu va certati!! asa este max..cu greutatea iti spun eu la fiecare scrie altceva in talon.. :twisted:
|
Eu nu ma cert Cataline..:))..doar ca nu-mi place sa se arunce aiurea asa niste vorbe...doar pentru ca lui ii place supra mai mult..si nu accepta o comparatie de genul asta...
|
ce tot vrei mah ? ce tot aberezi atata ? cine nu accepta comparatie ? mi se pare ca tu nu accepti ca poa sa mai existe alta parere decat a ta
si cu quote ala ce-i ? ce nu ti-e clar ? cu servisul ? in caz ca nu te tine pe tine memoria: \"...sau te duci pt o revizie simpla in garantie in germany ?\", iar eu am zis: \" ce revizie in garantie ?\" :oops: serios ? si cam cat are garantie supra ? daca nu te superi... ti-am mai zis o data, daca nu ai nimik de zis mai bine taci, cred ca ai vreo 20 de posturi off topic numai aici... |
:lol: :lol: :lol: :lol:
la tine o masina noua nu are revizii periodice si la un anumit nr de km...interesant... as vrea sa vad si eu ce producator da garantie fara revizii periodice..:)))))) si se pare ca tu nu esti ala care nu accepta alta parere din moment te bati atata cu pumnii-n piept...si esti asa de iritat...cand 3 oameni si-au spus parerea pro ...tu o sti pe-a ta...si gata...n-am zis nimic referitor la parerea ta..care este subiectiva..la fel ca si a mea...si a fiecaruit om..hai sper sa nu te mai ataci atata si sa mai si reflectezi asupra ce scrii |
degeaba, esti o cauza pierduta...
copile, n-am nimik cu rs4...rs4 si rs6 is chiar preferatele mele dintre toate europenele...DAR, daca as avea de ales, as lua supra...PRICEPI ? iar cu reviziile, tot n-ai priceput nimik ! ai idee de cati ani nu se mai fabrica supra ? ce naiba de revizii in garantie visezi ? |
stiu foarte bine de cand nu se mai face supra...si daca TOT EU NU CITESC TOT.....ca ai spus ca nu faci serv in RO:)))))daca tre sa schimbi cureaua la 60mii ce faci?te duci in alta tara????sau m arog.dk o fi pe lant asta e..
iti pica ceva...si efectiv nu poti sa sa mergi cu masina O PUI LA AVION? DOAR CA SA N_O REPARI IN RO??? fara suparare dar gandesti limitat |
:twisted: :twisted:
|
este cata?n-am dreptate...si nu vreau sa o priceapa ca pe un afront personal....dar asa-s unii mai pricinosi
|
nu mai imi pierd timpul cu tine..
repar-o unde vrei, cara televizoare, meri la ski cu ea, baga 5 persoane, agata fetele de eleron, fa taxi, fa-i reviziile in garantie in Germania la o masina care a iesit de mult din garantie....fa ce vrei stai linistit, n-am cum s-o pricep ca pe un afront personal de la unu de varsta ta si cunostintele tale... vezi-ti mai departe de cariera de avocat, vezi poate are sebi nevoie de ajutor pe vreun topic :wink: \"este cata?n-am dreptate\"...pusi pusi cata :lips: |
ESTI PROST...de eleron sa-ti agati tu la supra..si nu stii ce cunostinte am eu..AVOCAT nu ma fac..chiar o facultate in domeniu urmez..si asta e nu stii sa pierzi mai ales in fata unuia de varsta mea.....
|
:lol: :lol: :lol:
inkideti-l undeva pe copilu asta |
rs 4 costa 65.000
supra costa 40.000 de 25 de mi imi fac verificarile periodice si in japonia daca vreau:) imi mai iau un 4x4 mai eftinutz si imi cumpar si 2 mapeti sa ma pupe in cur toata ziua pe formum ca am masina tare:) hihii + ca supra arata de dau pizdele pe spate si rsu e inodor incolor insipid parerea mia |
am auzit ca iese 3fast 3 furios si masinile principale o sa fie un rs4 un ford galaxy si un bmw x5:) Goo!!!!!
|
Re:
Quote:
|
true or false:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning