![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
Quote:
Succes in continuare ursarilor , la anu' vreau sa revin in forta si eu cu un urs nou ca imi este tare dor de viata , de ursar :D . |
Quote:
Quote:
Quote:
Dupa ce schimb suspesia o sa fac poze la arcurile de pe fata care au fost pe masina sa vezi cat de mici sunt...au numai 3 spire!!! |
Ai idee ce drop ai acum pe fata?
|
Quote:
|
am arcuri fk 60/60 germany daca vrei la 3 mil...sunt impecabile....call me;)
|
Am fost ieri sa vad cum merge treaba la masina si am vazut cat de greu se schimba bucsile de la punte....e nebunie mare de tot.
Pentru ca tot e desfacuta aproape toata masina am vazut ca mai trebuie schimbate placutele de frana si pe fata ....iar la puntea spate repartitorul de frana si conductele de frana de la repartitor pana in fata la abs.... Astea le-am comandat pe original la bmw in Germania....daca tot m-am apucat s-o fac cap coada atunci voi schimba tot ce este necesar inclusiv prezoanele de la planetare care prind planetarele de grup(sunt cam ruginite:D) Am schimbat si toba finala care nu imi placea cum suna cu o toba Zender care cred ca va urla pe placul meu:D |
Quote:
|
salut te-am zis sa imi schimbi si mie topigul la un prieten si vad ca te faci sa uiti....
|
Quote:
|
si cum arata cu noua suspensie?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Masina s-a ridicat numai un centimetru jumate si arata foarte bine....in afara de faptul ca de acum nu voi mai strange din buci la fiecare denivelare masina si-a pastrat si linia low de la suspensia veche:D Abia astept sa fie gata cu totul si s-o pun la treaba la Tg Secuiesc;) Azi am dus si conductele originale de frana si repartitorul spate si e cam gata:D |
treaba......suspensia inca e noua...o sa se mai lase...deci tot nu o sa scapi de strans din......:)
|
He he...merci frumos pentru poze.....ai prins ursul cu toba noua montata:D
|
in sfarsit o sa faci si tu juma' de ora pana la ploiesti...nu 2:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning