![]() |
Re: Masina suprema
1 Attachment(s)
Audi R8. Quattro-DSG-V8-calitate ridicata. astea sunt cele 4 lucruri pe care le pretuiesc :D.
|
BUGATI VEYRON .. varianta fara limitari de cai si de viteza ''1600 HP .... viteza maxima peste 440 km/h ....................... mai departe se stie nu mai trebuie prezentat :)
|
Terminati cu prostiile de pe net!
|
primul lucru la care sunt de acord cu sebastian:))... dar tot veyron normal raane suprema
|
Pentru mine masina suprema nu s-a fabricat inca.
veyron e o alegere buna dar eu as mai face multe la aceasta masina si asta in privinta maselor. |
pt mine ar fi un nissan skyline gt-r 2 :X:X:X:X:X:X:X cea mai momoasa masina:D
|
Ptru inceput golf 3 sau asta
|
1 Attachment(s)
cred ca daca cineva ne-ar oferii masinile astea pe care ni le dorim ar avea rost sa mai scriem despre ele, dar asa e ca si o scrisoare pentru mos craciun motiv pentru care o sa bag si eu o idee mai putin cunoscuta spyker c12 laturbie este o masina modesta cu 500 cp 320km/h si 3,9 suta, dar adevaratul ei secret se ascunde in materialele folosite si modul in care sunt facute masinutele astea
|
ptr me masina suprema ar trebui sa mearga pe combustibil de raketa.......nu exista sosele in lume ptr mine si masina aia........ceva la vreo 6000CP.....nenorocire......si cand m-am trezit era dimineata....
|
masina suprema... asa de vara un AUDI S1 :)) pt cine stie...
|
Nissan Skyline GTR R-34. Simply the best. ;)
|
Quote:
|
clar cea mai tare e slr-u
|
poate s-a mai zis dar eu cred ca masina suprema e ferrari enzo, nu neaparat pt performantze, ci pentru exclusivitate, in momentul in care ai coborat dintr-un enzo lumea stie ca nu e de glumit cu tine, si asta deoarece nu orice fraier cu bani cumpara masina asta, masina te cumpara pe tine, trebuie sa fi avut un f40 si un f50 inainte de a cumpara masina asta, si nici macar sh nu o poate cumpara oricine pt ca trebuie aprobata tranzactia de catre ferrari.....prin urmare Ferrari Enzo masina suprema
|
ca bine ai grait despre enzo,un argument bun
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning