![]() |
Re: Dj16xxs...bmw E30
Quote:
|
Re: Dj16xxs... Bmw E30
Pitic ce se mai aude cu prezoanele alea si cu distatoarele....??K tot uit sa te intreb...sa'mi aduci naiba aminte cand ne intalnim...
|
3 Attachment(s)
acum cateva zile am pus folie si azi am centrat bara de fata(cea noua)....cred ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare sa o am vopsita....acum am montat si sub-ul dar e o dezordine crunta in portbagaj asa ca maine am sa fac poza!!!
cam atat pentru moment!!! |
Iata ce bine iti vine si bara asta , apropo de usi eu zic ca nu e cea mai buna alegerea plasarea asa de spate a difuzorului sper in curand sa imi termin panoul meu de usi si sa iti arat cum ii , fac sistem cu 3 cai cu difuri de componente !
|
wow.....buna alegere, imi place la nebunie spoileru ala d la seidl. Felicitari, e senzatie masina asta, ink odata WOW
FELICITARI ! ! ! |
jmecherieee 8)
|
Frumos frumos!!!!da bine bara aia pe masina!!:)
|
frumos..da parca cere un eleron finut.. se termina cam brus spatele :D
|
Quote:
|
Ce sa intamplat cu bara veche?
|
Quote:
|
Super marfa bara asta ! Ii sta foarte bine ! Cand o sa-i scoti si rotile in afara va fi cu adevarat fioroasa :D
|
foarte tare... 8) frumos rau ursu'
|
5 Attachment(s)
am fost acum o ora pana la garaj si baietii lucrau intens la un g4 ...va fi ceva marfa....home made...si la un fiat punto super marfa....jantele o sa fie pe fiat...pe 17....
in curand am sa revin cu detalii despre cele 2 masini la sectiunea masina mea...g4 are motor 1.8 t benezen...+cip+filtru+evacuare sebring...faceti calculele... |
multumesc pentru incurajari si dupa ce vin de la mare...adica de la jumatatea lui august incolo ma apuc de motor....
in 2 sapt max exteriorul si interiorul vor fi gata complet....am mai schimbat pe la ea cate ceva dar n-am mai apucat sa fotografiez(ma refer la interior) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning