![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Super colectie ti-ai tras! Bravo, nu credeam ca o sa fie asa misto...din ce am vazut pe primele pagini, la inceput....dar m-ai lasat fara cuvinte:shock:
|
Misto colectie;)imi place mult renault 12 ts:DFelicitari:D:D
|
Frumoasa colectie,putintele dar modele frumoase si calitative.Felicitari!
|
Frumoase... felicitari pentru colectie! Astept sa vad urmatoarele modele;-)
|
felicitari si tot inainte... si la cat mai multe 1:18 !
|
3 Attachment(s)
Multam' de aprecieri :D .
Azi ... am primit in avans un cadou pentru ziua mea :D ... care e tot luna asta. S klasse, rx8 si x5 + o motocicleta ertl cumparata de mine de la ksm. Prezentari detaliate incepand de maine :) . Pana atunci ... poza de grup cu ultimele sosite :) |
frumoase:P...sunt curios sa vad cum arata rx8-ul:D
|
Quote:
felicitarile mele pt achizitii. zi-mi si mie, te rog, aici sau pe pm cat au fost X5 si S-Klasse. merci:-P si nu in ultimul rand La Multi Ani !!! |
Pai au fost cadou de la prietena ... deci nu as sti cu exactitate pretul lor. Oricum din ce am strans pana acum ... s klase-le e macheta cea mai detaliata (cred).
La mine in casa e prea intuneric pentru poze ... so astept unpic de lumina naturala si le detaliez. |
Frumos e S-klasse, astept prezentarea lui;) Un model pe care mi-l doresc si eu, dar la 1/24 :-)
|
Ai o colectie interesanta de machete, felicitari!!! ........ ;)
|
vai S 63 AMG :D...ce banca ai spart ?
|
S63 AMG este impecabil,il detin si eu si este o macheta realizata de nota 10,felicitari pentru achizitii:D:shock:
|
18 Attachment(s)
Deci v-au placut machetele :D
Mazda RX8 - AutoArt 1:18 O macheta din colectia veche de la AutoArt, dar lucrata foarte atent (cel putin asta e parerea mea). Se deschid toate cele 4 usi si capotele. Ca detalii, la motor se poate scoate capacul de protectie pentru a vedea adevaratele detalii. Sper sa va placa si macheta si pozele ... care nu sunt facute de mine ci de cineva care zic eu ca se pricepe. |
Foarte frumos realizata :) Asteptam cu interes S-ul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning