![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
interesante si chestile astea doua... imi plac si mie! Sa sti ca am umrarit prezentarile la toate machetele tale si imi plac foate mult toate, ai modele interesanta si faine! Bafta si la cat mai multe machete...! ;)
|
Faine placutele! Hai ca bag si eu ceva la mine pe thread care nu e macheta, check!
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Astazi din pacate calitatea pozelor ramane la fel...cand le-am fazut nu aveam ideea si lampa sa fac poze mai ok, si din pacate multe o sa mai fie asa :rolleyes2 sper sa nu deranjeze asa tare pe multi dintre voi lampa din fundal si lumina cam difuza, am sa ma revansez cu poze mai bune la modelele ce le cumpar de aici inainte. Va prezint doua modele Ford, unul varianta custom su unul varianta race-ready a aceluias model :Ford Galaxie. Am inclus un mini istoric la Thunderbolt pentru ca imi place mult ideea din spatele modelului, competita Americana ce a dat nastere multor muscle cars celebre :-D
Hot Wheels 1/64 91.Ford Thunderbolt 92.Ford Galaxie Custom '64 |
Sunt tari amandoua, foarte frumoase!
|
Adevarat Venox chiar sunt foarte frumoase,mai ales al 2-lea :X
|
Foarte faine ambele, mai ales Galaxie Custom;-)
|
7 Attachment(s)
Hot Wheels 1/64
93.Mercury Cougar '68(adus de un prieten din Germania, este din seria Web Trading Cars din 2007) 94.AMC Javelin AMX |
Nu-i rau deloc Mercury! :D
|
7 Attachment(s)
Meric VENOX, vad ca nu a prins bine la public :-P. Mai incercam, ca am de unde sa tot scot modele noi ;).
Hot Wheels 1/64 95.Dodge Coronet Super Bee '69 96.Custom V8 Vega |
Frumos rau de tot AMC Javelin AMX dar nici Dodge Coronet Super Bee '69 nu se lasa mai prejos :D
|
Da, Coronet-ul il am si eu pe verde, e un exemplar frumos. Apropos, ieri am fost putin la cumparaturi si am gasit doua HW-uri din 2008, cu aniversara de 40 de ani pe blister, seria Rat Rods. Azi ies iar sa vad daca gasesc undeva ceva pe 2010.
|
Merci de aprecieri , VENOX baga o poza de grup sa vedem si noi ce ai gasit;)
|
Acum sunt la birou, dar cum ma intorc la hotel, promit sa bag o poza!
|
6 Attachment(s)
Azi va prezint doua din cele 3 Pontiac-uri, sper sa va placa. Am reusit, desi am zis ca ma abtin, sa mai fac rost de niste piticanii dinastea care zic eu ca sunt foarte interesante, sper ca o sa va placa o sa urmeze zilele astea cand am timp sa le fac niste poze.
Hot Wheels 1/64 97.Pontiac GTO '67 98.Pontiac GTO '65 |
| All times are GMT +2. The time now is 13:39. |
- Copyright 2026 4Tuning