Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Resoftare Ford Focus RS 2.5 T - SKN (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/156987-resoftare-ford-focus-rs-2-5-skn.html)

duud40 14-01-10 20:40

Re: Resoftare Ford Focus RS 2.5 T - SKN

Iti voi explica intelesul propozitiei : Eu cred ca ar trebuii sa primeasca ban ca nu ti-a citit postul.
Tu esti persoana la care ma refer cand spun ti-a citit postul .
Cealalta persoana la care fac referire este intelocutorul tau din postul in care spui ca nu a fost atent la un alt post al tau in care afirmi ca motoarele de pe rs si st sunt de turatii joase iar cel de seat de turatii inalte.

BYG'u 14-01-10 20:42

eee , nu am dat foc la masina cand am pierdut si ar fi chiar culmea sa-i dau foc cand castig :))

duud40 14-01-10 20:42

Stii bancul cu politistul si banca din parc nu? Mai tii minte de ce s-a rupt banca ? Cel mai destept cedeaza. Am lucruri mai urgente de facut decat sa fac o intrecere cu el, sau cu oricine altcineva .
Si ca sa imi pun cenusa in cap, nu sunt inginer. Inca. Mai am 6 luni pana voi fii absolvit.

Byg-ule , consideri ca semnatura mea este reprezentativa pentru intelectul meu? Cum poti fii atat de obtuz? Este destul de evident ca in semnatura mea se afla un non-sens.

BYG'u 14-01-10 20:43

Quote:

Originally Posted by duud40 (Post 2977920)
Iti voi explica intelesul propozitiei : Eu cred ca ar trebuii sa primeasca ban ca nu ti-a citit postul.
Tu esti persoana la care ma refer cand spun ti-a citit postul .
Cealalta persoana la care fac referire este intelocutorul tau din postul in care spui ca nu a fost atent la un alt post al tau in care afirmi ca motoarele de pe rs si st sunt de turatii joase iar cel de seat de turatii inalte.

Am citit mai atent cand a rasp rbn .
Sa stii ca ai dreptate ;)

duud40 14-01-10 20:45

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 2977936)
Am citit mai atent cand a rasp rbn .
Sa stii ca ai dreptate ;)

No problem.
Serios acum. Nu putem pune toate animozitatile astea deoparte si sa facem ceva productiv?
Nu va surade nici unuia ideea unui track-day?

BYG'u 14-01-10 20:46

Quote:

Originally Posted by duud40 (Post 2977933)
Byg-ule , consideri ca semnatura mea este reprezentativa pentru intelectul meu? Cum poti fii atat de obtuz? Este destul de evident ca in semnatura mea se afla un non-sens.

Nu nicidecum pentru intelectul tau . Asta ai inteles tu ??? atunci nu stiu care e obtuzul dintre noi :))

BYG'u 14-01-10 20:47

Quote:

Originally Posted by duud40 (Post 2977947)
No problem.
Serios acum. Nu putem pune toate animozitatile astea deoparte si sa facem ceva productiv?
Nu va surade nici unuia ideea unui track-day?

in sfarsit un post care nu merita sters din ultimele pagini :lol::lol:

duud40 14-01-10 20:49

Eu credeam ca nu te vei osteni sa imi raspunzi pt ca tu consideri ca nu voi fii in stare sa inteleg argumentele tale.

Cel putin asta am inteles eu din postul :
duud40 vroiam sa iti raspund la prostiile care le-ai scris dar avand in vedere ca ti-am vazut semnatura o las asa pt ca as incerca degeaba .

Asta e tare , ar trebuii sa primesc ban )) i-ai intrecut pe toti

Dar sunt si eu , ca si voi, om si pot gresi. In cazul in care gresesc te rog explica-mi.

duud40 14-01-10 20:51

Sa stii ca spre deosebire de alti ingineri pe care ii cunosc eu imi asum acest "defect de fabricatie" .
Dar acum suntem off-topic.

BYG'u 14-01-10 20:56

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 2977636)
Se pare ca aici se intampla altceva .RBN and co. vs Superchips . Cel putin asa vad eu .

Eu sincer m-am saturat ca am ajuns sa ma contrazic cu RBN and co. si asta ma plictiseste.

La asta ma refeream cand am zis ca nu are rost . ai inteles acum ?

cristi_407 14-01-10 21:05

ASL PLS? :))

Raul_WST 14-01-10 21:37

interesant rau topicul ... dar pana la urma cine e ala mic si negru de respira greu ?

razvan_gti 14-01-10 22:58

@ RBN Fara suparare dar filmuletzele care le-ai pus erau alea cand aveam probleme cu evacuare,cei care erau acolo stiu,a zis si putza intr-un post anterior daca te uitzi.Aveam downpipe-ul cazut ,suruburile zburasera .Cursa s-a reluat a 2-a zi.A si nu uita cand eram stock putza imi dadea de la 3 masini in sus :)

AlecsM 14-01-10 23:40

eu nu mai inteleg nimic !?

sa mi spuna si mie razvan_gti si b_13_wrc cum stateati cand focusul avea soft skn si cum stati acum !?

iar cei care cred ca putza are pompa de benzina schimbata, da te cu el dupa care mergeti la service si vedeti ce pompa are ;) plateste manopera cine a avut dreptate !!!

iar faceti numai curse din taste ...

bafta

Hooya1985 15-01-10 00:57

Ma bucur ca a aparut si proprietarul Rs-ului :)
Care e rezultatul ultimei curse?

All times are GMT +2. The time now is 20:04.

- Copyright 2026 4Tuning