Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   BMW E30 Meeting - Ploiesti - 13 dec 09 (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/156143-bmw-e30-meeting-ploiesti-13-dec-09-a.html)

DaNn.ZyX 13-12-09 20:10

Re: BMW E30 Meeting - Ploiesti - 13 dec 09

Vb aia "A fost frumos...dar nu prea"
A fost frumos la Carrefour,a fost frumos la Sala dar nu prea a mai fost frumos dupa ce a venit garda....s-a stricat tot ceea ce incepuse:twisted: in fortza:twisted:...Everybody Say - *Fuck The Police*
Asta e totul e bine cand se termina cu bine...La mai multe!!!

julaikos 13-12-09 20:13

tre sa-i mai intelegeti si pe aia cu sapca,e datoria lor sa nu se faca bahaos prin locurile publice...

XtreZz 13-12-09 20:15

pff...s-au bagat si ei in seama?:))
pai se putea sa nu vina ei sa strice toata distractia? :D

porsheGTS 13-12-09 20:15

Oricum cu politie sau fara a fost frumos,mie unu mi-a placut enorm!!!Bravo bengy este tare:))!!Toate masinile au fost super!!!Cat mai multe intalniri de genu'!!!!Bafta all!!!

EaGle 13-12-09 20:16

Eu ma bucur pentru faptul ca s-a mai facut ceva si la noi in Prahova unde e foarte dezvoltat fenomenul auto.

KTA87 13-12-09 20:19

Superbe pozele! Astea cu ZAX-ul... ;-)

DaNn.ZyX 13-12-09 20:55

1 Attachment(s)
Tiganeala ca la Carrefour:)):))...Haos total!!!
Scuzati calitatea si sunetul dar asta e ... la 6 Megapixeli...n-ai ce sa-i ceri mai mult de atat:|
Attachment 1219176

Stfnmn 13-12-09 20:55

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 2888201)
si de la mine

Auzi ma care de la tine de la tine sau de la mine :) ;) Stai cuminte vere ca alea sunt pozele mele luate de pe un alt site:) urat ma sa te lauzi cu truda altora:)) ;) foarte urat. Rusinica Rusinica Rusinica Rusinica Rusinica Rusinica:twisted::twisted::twisted: Si o continuare a POZELOR MELE.

COJONES2GOOD 13-12-09 21:03

Interesant eveniment!Fiind nou in zona E30 ,deci sa zicem obiectiv ,recomand pe viitor mai multa unitate si aici ma refer ca o parte din baieti au plecat la Sala Sporturilor iar o mare parte din cei ce au venit din Bucuresti au ramas in parcare si apoi au plecat acasa!Erau totusi musafiri....:oops:
Oricum pentru inceput a fost promitator si la cat mai multe intalniri de acest gen!;)

DaNn.ZyX 13-12-09 21:04

1 Attachment(s)
Brother's bear's
PH 11 MOM
PH 99 MOM

Attachment 1219177

Griffo 13-12-09 21:20

Quote:

Originally Posted by COJONES2GOOD (Post 2888681)
Interesant eveniment!Fiind nou in zona E30 ,deci sa zicem obiectiv ,recomand pe viitor mai multa unitate si aici ma refer ca o parte din baieti au plecat la Sala Sporturilor iar o mare parte din cei ce au venit din Bucuresti au ramas in parcare si apoi au plecat acasa!Erau totusi musafiri....:oops:
Oricum pentru inceput a fost promitator si la cat mai multe intalniri de acest gen!;)

Iti dau un sfat si iti e foarte bun pe forum pentru a cumunica; pune intrebarea care te nelamureste inainte sa iti exprimi parerea.

La 12:30 am trecut printre masini si am anuntat ca la ora 13 se va plec pentru tura de oras.
Sorin HAI'u, KNS, UWE, YLR, ZAX si AHE au zis ca ei nu vin, ca mai stau un pic si ca pleaca acasa avand motive personale.
Am plecat si am ajuns pe sosea iar ceilalti tot nu veneau adica cei de la Inferno si ceilalti de prin Bucuresti.Ne-am oprit toti la Cablul Romanesc si s-au intors dintre ei sa ii ia pe ceilalti ramasi si care au vrut sa mearga cu noi, apoi s-a mers la Sala Sporturilor...nu a lasat nimeni pe nimeni in urma.
A fost vorba de lasat in urma circa doar 5-10 min dar noi eram pe sosea peste drum pe Carrefour asteptandu'i pe ceilalti sa vina sa plecam in coloana.

daffy duck™ 13-12-09 21:21

frumos rau:D:D:D

tipla....

asteptam poze

riv_gms 13-12-09 21:38

Quote:

Originally Posted by Stfnmn (Post 2888660)
Auzi ma care de la tine de la tine sau de la mine :) ;) Stai cuminte vere ca alea sunt pozele mele luate de pe un alt site:) urat ma sa te lauzi cu truda altora:)) ;) foarte urat. Rusinica Rusinica Rusinica Rusinica Rusinica Rusinica:twisted::twisted::twisted: Si o continuare a POZELOR MELE.

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 2887456)
cateva de la mine

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 2888201)
si de la mine

no comment :) nu ma laud cu munca ta Stefane ;)) nu stiam daca ajungi aici (pe forum), te felicit ca ai ajuns la evenimnet si ma bucur ;) sorry

COJONES2GOOD 13-12-09 21:53

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 2888741)
Iti dau un sfat si iti e foarte bun pe forum pentru a cumunica; pune intrebarea care te nelamureste inainte sa iti exprimi parerea.

La 12:30 am trecut printre masini si am anuntat ca la ora 13 se va plec pentru tura de oras.
Sorin HAI'u, KNS, UWE, YLR, ZAX si AHE au zis ca ei nu vin, ca mai stau un pic si ca pleaca acasa avand motive personale.
Am plecat si am ajuns pe sosea iar ceilalti tot nu veneau adica cei de la Inferno si ceilalti de prin Bucuresti.Ne-am oprit toti la Cablul Romanesc si s-au intors dintre ei sa ii ia pe ceilalti ramasi si care au vrut sa mearga cu noi, apoi s-a mers la Sala Sporturilor...nu a lasat nimeni pe nimeni in urma.
A fost vorba de lasat in urma circa doar 5-10 min dar noi eram pe sosea peste drum pe Carrefour asteptandu'i pe ceilalti sa vina sa plecam in coloana.

Mi-am spus parerea iar tu m-ai lamurit ,totul este ok,sper ca n-am suparat pe nimeni!;)

kast_ACAB 13-12-09 21:54

:D ce sa mai..felicitari la toata lumea care s-a implicat pt acest eveniment...organizatori..participanti...spectator i..militie..:-P:-P..ce sa mai...LUX8)

All times are GMT +2. The time now is 03:30.

- Copyright 2026 4Tuning