![]() |
Re: E30 - Coupe white
mie sa zic drept imi plac mai mult nuanta mai inchisa pentru ca masina e alba...si sa fie deschis(masina) cu auriu mai inchis(jantele)...dar parerea ta!! ca tie trebuie sa iti placa si dupaia daca e si noua :D
|
Maine este preconizat sa ajunga ursu pt piese in oras:) so goodies :woowoo::woowoo:
|
3 Attachment(s)
Asta e "bestia" :lol: So daca aveti nevoie de cate ceva din ce a mai ramas , apelati cu incredere;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Multa bafta!!!
|
Quote:
|
Quote:
E bun ca aveti ce lua de pe el , succes cu proiectul Aline :) ps. 'wat ?? :)) |
Quote:
Epava da...asa rau mi-o parut de ea prima data ...cand am vazut-o...in ce hal a ajuns! SUccese trebuie da ... help? vii? PS2 : "WAT"? :lol: |
daca e in 6 pistoane cu servo , te scap eu de suportul de la pompa de servo !!!!
|
Quote:
|
Pompa de servo se prinde pe blocul motor cu ajutorul unui suport care prinde si alternatorul de asemenea . Are 3 suruburi din cate stiu eu , insa imi trebuie si suruburile de reglaj de la el , mai exact suruburile alea dintate + reglajul propriu`zis ( o bara metalica ) . Mi se potrivesc doar cele de 6 pistoane m20 motronic ....
|
Quote:
Dar vad mai tarziu si iti si pozez;) |
E din aluminiu , n`are ce sa rugineasca . De curiozitate doar , ce motor e pe coaja de piese ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning