![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
deci: sticla clara aia e de fapt plexic, care se albeste in timp de la temperatura (chiar si a unui bec normal, nu mai vorbim de xenon), isi pierde din transparenta si rezulta o pierdere de lumina.. si chiar si cu lupe se intampla acelasi lucru.. ar fi soulutia unei sticle clare de pe un far tip golf 4 , dar cred ca asta ar fi destul de scump.. acum ti-l las si pe ovidiu sa-ti raspunda, bafta! |
cat timp ai lupa in far si plexic nu cauzeaza cu nimik pentru ca tot famecul il face lupa plasticu iti izoleaza faru.... bafta si respect
|
4 Attachment(s)
baieti deocamdata o sa las farurile asa. sper sa gasesc un model de faruri aftermarket cu lupa care sa imi placa si fara angel eyes.
Deocamdata va prezint un nou update. oare il observa cineva?:D:D |
ti-ai luat proiectoarele alea fumurii? sau doar le-ai înnegrit pe astea / oricum dau bine :)
|
am desfacut sticla si le-am vopsit interiorul:D:D:D. is foarte scumpe unele fumurii originale. acuma ramane sa ma hotarasc daca foliez restu sau cumpar fumurii
|
eu ti-am mai zis ca nu are rost sa iti iei originale, de banii aia poti sa faci altceva la masina. o folie de triple pt semnalele fata te costa 3 lei, o pui in 2 minute si te tine foarte bine.
|
da asa e. problema e ca pe la mine prin oras nu gasesc:D:D
|
vino in craiova si te duc eu la un magazin :D
|
si daca le lasi asa arata foarte bine :D
|
am vazut ca te intereseaza ceva faruri...vezi ca am eu de dat...
https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ect-clean.html faruri look golf 4 cu lupe de passat si semnalizare in far. |
Quote:
Quote:
|
sticla la far ai inchis-i etans? nu se formeaza condens acolo? nu iti plang farurile? :lol:
|
da si farurile si proiectoarele sunt etanse nu e nici o problema cu ele
|
Vreau si eu sa cumpar rulmentii de alternator. stie care ce fel de rulmenti sa iau? sau ce coduri au? precizez ca am alternator valeo de 90A
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning