![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
foarte tare razvan ? adica razvan e foarte tare ?
Felicitari Dre . beeeeton |
pe spate e moarte curata :X... cand o sa vada golfu meu, oltcitul...o sa fie gelos :D
|
Deci (stiu ca nu se incepe cu deci ,dar noi ne permitem :rolleyes2 ) bad boyu e f ok . Nu e PREA mare , e chiar f ok ! mie imi place.
|
19 Attachment(s)
ms baieti ptr urari.azi am pus si celalalt far,si am evazat aripa stanga spate.pe spate imi freaca jantele pe interior,dar sa rezolvat cu 2 flanse de 1.5cm si prezoane mai lungi :D
ps: vede cineva vreo asemanare intre farurile mele si ahmed the dead terrorist :twisted: |
frate faza cu achmed vroiam sa o scriu dar dupaia am vazut ca ai scris tu :)))))))) cand am vazut prima poza la achmed m`am gandit
|
1 Attachment(s)
ahmed the dead terrorist tuning style :D un nou stil de tuning ;)
|
SILENCE!! f frumos pana aici! bafta in continuare cu proiectul ;)
|
este de apreciat gestul pe care il faci pentru o astfel de masina.
te-ai gandit sa mergi pe stilul clean? poate ca ar da mai bine |
ms jimmy
Quote:
|
Mare figura la faza cu Ahmed. :mrhappy:)))))) Sa ai parte de multi bani, sa gasesti tot ce mai trebuie si un vopsitor priceput. De ambitie vad ca nu duci lipsa. Ai tot respectul meu.;)
(scuze, din lipsa de timp nu am citit topicul dar il am pe lista) |
Quote:
|
Sincer e destul de clean .Cand am fost la Pitesti sa imi fac evacuarea , pe drum am vazut venind spre VL un olcit alb .. 15 mii de eleroane pe masina,body kit imens,bari din "NFS" , ii mai lipseau niste aripi sa isi ia zboru.Si apoi m'am gandit la masina ta (" ba ce misto e a lu dre pe langa asta 8) ) :))
|
2 Attachment(s)
probabil la tentativa asta de oltcit te referi,cu masa de calcat pe post de eleron
|
:peace: da :lol::lol: :evil_laug
|
masa de calcat =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning