![]() |
Re:
Quote:
astept o argumentare logica si la obiect. sper ca n-am cerut prea mult. multumesc. |
subscriu la ce a zis aleks si astept
|
din cate stiu eu nu..
|
Raspunsul:MERTAN a venit prima data cu ideea uitati
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=12204 ANUNTZ IMPORTANA CATRE TOATA LUMEA. SIGLA CRAZY DRIVERS SE VA MODIFICA. SE VOR DA LA VOT 2 SIGLE. EU MAINE SPER SA PUN CA MODEL 2. |
ai punctat foarte bine aleks. sigla care este acum o sa fie (ceva frumos si discret)...
dar daca cineva vrea sa vina cu propuneri pt sigle noi nu-i bai sa vina... Daca cineva face o sigla mai reusita ca cea de acum o sa va zic:), dar pana acum nimic. |
nu schimbam nimic!, dar asta nu inseamna ca nu pot sa vina cu noi propuneri pt. sigla sau altele.
mertan inteleg ca esti entuziasmat si vrei ceva si mai bun dar mai intai vedem si dupa tragem linia! |
si argumentare logica? :roll:
|
gata. nu se schimba nimika. vad ca am dat foc la paie.
|
Chiar nu mam gandit niciodata de ce schimbam sigla ..... eu cred k am ramas cu impresia k schimbam sigla din cauza stikerelor :? .....
|
Re:
Quote:
|
Si eu sunt de acord cu sigla deja existenta. Nu vad de ce ar trebui pusa o adresa de net cat to parbrizul sau luneta.
|
Da. Poate fi inchis si se inchide acuma. Daca considerati ca este necesara deschiderea lui ma anuntati si il redeschidem.
|
pe 6 o sa aiba cineva stickere?
contra cost, nu-i problema, ca nu se fac din spuma marii, costa si alea niste bani :lol: |
eu sper sa fie gata pana atunci
|
pretul o sa fie mic simbolic chiar..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning