![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
E foarte misto 159-le, m-a impresionat si pe mine, avand in vedere ca e la 1/24 si mai e si Welly. Chiar imi place mult macheta asta!
|
Quote:
Si omule, esti tare de tot, daca astepti sa iti vina Testarossa la 1/18 :shock: (:lol:) |
Hahahaa !
Cum sa fie Alfa AA ? Daca scrie omul acolo ca e Mondo ? Ce post fara logica !!! Auzi "astept sa-ti vina Testarossa 1/18"... daca taceai filozof ramaneai. :x |
Quote:
Sau nu stii ce inseamna??!! Bineinteles ca era o gluma, Doamne feri, ca doar nu-s prost sa confund AA cu Welly (apropo, tu ai zis Mondo:-P si defapt e Welly:-P). Si am mai pus un smiley care rade cand am zis ca ii vine Testarossa la 1/1...Ce vroiai, dupa fiecare cuvand sa pun cate un smiley care rade? Sa umplu postul de smiley-uri, doar sa iti dai seama tu ca e o gluma ce zic? Mi-a placut ca te-ai calmat o perioada, dar vad ca ai inceput din nou... |
Deci calitatea unui amarat de Welly este comparabila cu un Autoart la 1/24 care nu exsista ?!! Arata bine dar e mai bine sa il pui in vitrina si acolo sa ramana daca intelegeti ... :lol:
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
2. Acest forum foloseste BBcodes(probabil nici nu stiti cu ce se mananca asta), care este o forma simplificata a HTML-ului, si de aici s-a strecurat greseala ca "astept un Testaroosa 1/1", cand de fapt mesajul original era "astept o Tastarossa 1/18 si paranteza", dar a fost citit ca smiley-ul "cool8)" de catre message board. Greseala se va repara asta seara in postul original, sper(daca nu zilele urmatoare). Data viitoare promit sa citesc de 5 ori postul meu daca este ceva in neregula, spre a nu mai ajunge la acest off-topic penibil. 3. AutoArt produce 1/24 pentru cultura voastra generala:D Si anume machete "Slot Car" metalice(die-cast) realizate dupa standardele Aa, dar sealed. Iar preturile depasesc unele 1/18 cu mult. Printre modelele 1/24 Aa, mentionez: Veyron, Ford GT40, Gallardo, 996 GT3 etc. 4. Ganditi inainte sa scrieti: stiti ce inseamna un Testarossa 1/1? Pretul? Ei bine cautati;) 5. @DS: Mai gandeste cand spui "amarat de Welly", te inseli amarnic, poate o sa ai ocazia sa-l vezi pe viu si sigur iti vei retrage cuvinetele;) Cum am zis, revin la HW: '07 Police Patrol 5-Pack Editie exclusiv americana, adusa de un prieten din State. Continea si un poster cu toate modele pe 2007, pe care l-am ratacit prin casa(cand il gasesc, il fotografiez si-l pun aici). Toate cele 5 modele sunt produse in China:'05 Mustang GT Concept (prezentat la postul 188 ) Ford Fusion Zotic Pit Cruiser Armored Truck Deci, primele doua: Ford Fusion 1/64 HotWheels Zotic 1/64 HotWheels |
Un Testa' de prin 90' adica ultimul Testa original "LateModel" nu costa chiar asa mult...
AUTOart nu face la 1/24 ! Nu face ce cumparam noi adica MACHETE STATICE asa ca nu face. Nu ma incalzeste ca face masinute metalice pentru piste cand nu am ce sa fac cu asa ceva... Practic nu face pentru acest segment de piata al machetelor statice. Si te intreb pe tine ... cat de misto poate sa fie un welly ? Adica sunt peste BBurago si MAisto (daca alea se pot numi "machete")... practic ele si cu Cararama sunt singurele "MACHETE STATICE" la scara 1/24... aaa si am uitat de MotorMax si Mondo care sunt cam la fel de slabi ca si Maisto si BBurago... |
e30_eVG3n are dreptate:D
http://www.autoartmodels.com/product...=sr.1.24.title Aici sunt modelele Autoart 1/24;) |
Frumoase HW-urile si nice pack dude!!!
PS: Am cumparat azi un 1963 Chevrolet Impala de la Welly (1/24), care m-a lasat gura casca. Asa ca eu unul sustin sus si tare ca exista calitate si la asa zisele non-machete. |
Eu am sa trec peste discutia vostra Off topic foarte frumoasa si am sa zic : :shock: , cat noroc pe tine sa prinzi pack-ul ala , e foarte foarte tare! La cat mai multe dinastea !
|
Daaa am si uitat de el (Evo 10 vs. Evo IX), nu ?
Ca sa inchei... Welly sunt singurele MACHETE la scara 1/24 care se gasesc (si cateva mondo d-alea scumpe tot la 1/24).... restu sunt bune de aruncat in cap.... |
Quote:
Ai dreptatea ta cu Aa 1/24;) Crede-ma Afla e mult peste celelalte Welly, in primul rand interiorul care e foarte detaliat, toate chestiile alea mici despre care intr-un Bburago si Maisto nici nu poate fi vorba. Repet Alfa este singurul Welly care imi place, am avut multe Welly in mana si am prefer sa nu am modelul respectiv decat la calitatea aia... Cat despre Maisto, nu voi cumpara NICIODATA asa modele indiferent de scara(exceptie fac CSL si 350z Nismo, ambele 1/18 ). La Bburago e discutabil, am in mana acum doua modele de Murcielago(unul Bburago China, celalalt Maisto)... la Bburago(care e kit) e motorul detaliat(bloc motor, furtunase), cum tot ce vrei tu, la Maisto e placa... wtf? Cat Mondo si Motormax, prefer sa ma abtin... Ai mai uitat Franklin Mint, Johnny Lightning sau PMA Minichamps;) PS Cand se stabileste un criteriu clar si pertinent de votare, facem battle-ul cu Evo-urile, da? Quote:
Quote:
Probabil, nu contest pentru ca nu am vazut. Eu tot ce am vazut, m-a lasat rece:???: Prezinta-l cand poti, sa-l vad si eu:D Quote:
Mersi! Norocos a fost prietenul, pe care l-am rugat sa-mi aduca niste HW autentice de la mama lor, din America, si mi le-a adus pe astea care imi plac si mie foarte mult:-) |
7 Attachment(s)
Quote:
S-o lasam balta, fiecare are dreptatea lui... intr-un fel, da... Welly e peste celelalte! Azi, incheiem Police Patrol: Pit Cruiser 1/64 HotWheels (fost TH in 2006) Armored Truck 1/64 HotWheels |
Ce imi pare mie maxim rau e ca nu mi-am luat si eu niste motociclete HW cand le-am vazut pe raft, dar mai e timp si sper sa mai gasesc. Foarte frumoase amandoua machetele prezentate! Ce usa blindata i-au facut lui Armored Truck, misto! :D
|
Tare tare cum i se deschide usa aia blindata la Armored Truck, iar motocicleta are un design foarte...tare! :shock:
si imi cer scuze pt. offtopicul creat, o mare parte din vina mi-o asum eu pentru ca i-am raspuns lui DS, in loc sa-l las pe fiecare cu parerea lui, scuze Eugen inca odata, sper ca nu ti s-a distrus threadul cu discutia asta:sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning