![]() |
Quote:
PS: poate esti cu el vineri si o sa-ti zic si face 2 face cateva :P |
E aiurea sa discuti prin mesaje pt ca totul se poate interpreta...zic asta pt ca stiu ca nu ai zis nimic din rautate...din cate am citit pe forum nu ai prea avut nimic cu nimeni, asa ca de ce sa incepi cu mine? :wink:
\"Sprintenelul\"? Cred ca o sa moara de ras cand va citi.... Din pacate vineri noapte Bogdan lucreaza si nu o sa putem veni...dar ne vedem sigur la mare, nu? |
cosmina: stie de \"sprintenel\", ca i-am zis azi :lol:
PS: stiu ca lucreaza, ca mi-a spus azi, da' am in plan o plimbare foarte prelungita prin Bucuresti :) si de ce nu, o vizita la el la sala? :wink: |
Ar fi super!!! Si el s-ar bucura!!! Tu cu cine si cand pleci la mare? Noi, sambata dimineata si voi conduce eu :mrhappy: :dance: sau mai pe la pranz si va conduce el.... :sadblinky
|
cosmina: de vazut ne vedem sotto (cel putin eu cu el :P). Daca vin la sala (si vin sigur), poate te vad si pe tine.
La mare, din pacate, nu mai merg, pentru ca au intervenit niste \"chestii\". Ata ete. Va spun de acum (tie si lui) drum bun si \"blana\" sa fie cat mai rapida :peace: |
La data de 29 aprilie (ziua lu' mama :D), utilizatorii nostri au scris un numar de 37157 articole si avem 900 utilizatori inregistrati.
|
La multi ani! :D
|
Iupiiii si...la mai mare!!
|
care e mah faza cu lupii?
|
Iupii ma... nu Lupii... :) :) :) :)
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:hahano: :joy: :clap:
Lamultiani2yourMother :wink: Lamultiani4tuning :D |
loool
yo credeam ca e vorba de lupi :lol: :lol: :lol: ai rau is :lol: :lol: |
Cu intarziere, va multumesc pentru urari si...
La 07.05.2004, utilizatorii nostri au scris un numar de 38871 articole si avem 946 utilizatori inregistrati |
La 1000 de utilizatori facem chef? Eventual la iarba verde, cu mici, bere si cerculete?... 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning