![]() |
Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)
cine nu produce ????
================== warn = avertisment; 3 avertismente = ban temporar cartonas = simpla instiintare => nu produce efecte |
daca stie...:lol:..........auzi tu stii macar cei cu marca seat..?stii ceva de marca bmw...cand facea bmw-ul motoare de 200 cp seatul facea masini cu 3 cilindrii:lol: :lol: si nu te mai agita atat in necunostinta de cauza k te agiti cam degeaba..dak tie nu iti ofera satisfactie un bmw k al meu si iti ofera un 1.9 tdi cu tractiune fata...atunci esti cam pe dinafara...:rolleyes2 ...BMW-UL E TOT BMW;) :D
|
Quote:
Poate intelegi ce vreau sa spun, daca nu hai sa lasam discutiile de pe forum, ne vedem la ''birou'':lol: si mai vb, dar vb, contraziceri, nu certuri:rolleyes2 :rolleyes2 |
k sa vezi ce poate treb sa vii aseara la piatra neamt..sau treb sa mai vii si tu mai des la intal din bacau....baietii stiu..las k stiu ce poate un 1.9 de 110 si de 130....credema k am stors vreo cateva motoare din astea..
|
Da..BMW e tot BMW..tare..
|
Quote:
nush care din noi a fost la intalniri mai des, de multe ori veneai si mai mult de 10 min nu stateai, ca nu am mai venit eu in ultima vreme e partea 2:shock: si cum era treaba te jucai cu 130, ii storceai pan' gafaiau si la urma cand te puneai calare pe rechin ce ziceai, BMW E TOT BMW nu? hai mon sa fim seriosi, prea exagerezi |
iar se cearta fetele.:blahblah: :blahblah: :blahblah:
|
cine se cearta sageata???doar ne contrazicem
|
cea mai tare masina e cea mai tare:shock: :shock: :shock: :D
|
eu nu va inteleg ...
va contraziceti pe niste chestii ca nu le vad rostu.. cum sa compari o masina de 20 de ani cu una de 6 ani ... comparati si voi un seria 3 din 2001 cu seatul din 2001 si apoi vb |
ba !!voi nu intelegeti ca cea mai tare a aia :shock:
|
si eu am vrut sa imi iau de aia..
|
Cea mai tare masina e AIA pe care o ai ,si de care ai grija.
Plus ca "fiecare cioara is lauda puiul"...... |
nu chiar...
eu nu-mi laud masina, pentru simplul motiv ca sunt perfectionist, si realist. imi dau seama ca sunt alte modele mult mai bune, deci ma abtin... criteriile dupa care selectezi"cea mai tare masina" transforma radical topul.. daca vorbesti despre cea mai tare masina dpdv al cailor, referindu-ne la masinile de serie, probabil ca ai alege detasat veyronul, dar daca alegi cea mai tare masina noua pana in 8 mii de euro, ar iesi loganul... sunt 2 exemple aiurea, dar vreau doar sa subliniez ca discutiile nu se termina niciodata daca nu stabilim din ce perspectiva putem alege cea mai buna masina. aveti categorii in minte? dau eu un exemplu, dupa care sa reorganizam topicul ( e doar o idee, probabil ale voastre sunt mai nimerite, deci astept parerile voastre): dupa vechime(pana in 2000, anii 90, si mai vechi de 1990) dupa putere( pana in 100 de cai, 100-250, si peste) dupa pret( pana in 10 mii, pana in 50.000, peste 50 k) dupa caracteristici (sport, limuzine, de teren, compacte) sunt categorisiri date doar ca exemplu, si fara pretentii de exactitate |
da tot mai buna e aia....!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning