![]() |
Re: Comanda Model Car World
Quote:
|
1 Attachment(s)
hey, ma bag si eu la aceasta comanda, promo te rog frumos sa-mi trimiti un pm cu numarul de cont unde sa depun banii, pana cand si sa-mi spui daca ceea ce am calculat eu in comanda este in ordine, multumesc.
|
Te rog Promo si mie un calcul si un nr de cont unde sa virez banii dupa 15.ian pe p.m. , merci.
|
Quote:
|
pana la urma sunt
radu rs inchains r27kul slabutz... |
1 Attachment(s)
a venit marfa ... steaua deja a intrat in posesia ei. restul prin posta.
|
mama ... ce de solido ai pe acolo. merci de comanda. Recomand din orice punct de vedere. ne mai auzim cand mai fac rost de bani
|
[Quote = PROMO; 2978040] o marfa venit ... Deja Steaua o intrat în posesia ei. Restul prin posta. [/ quote]
Poate i-mi faci si mie un colet, merci mult. |
uauuu ce de machete misto :shock: !!! De-abia astept sa se dea comanda pe 20 sa-mi vina si mie macheta :evil_laug
P.S sa le stapaniti sanatosi baieti!!! Sunt superbe!!! |
Haaaaaaaaa , defapt vreti sa spuneti ca ( mi-a venit marfa ) :)) alea-s toate ale mele....usurel ...usurel.....:((((! le vreau eu , aveti ceva impotriva ?
|
1 Attachment(s)
salut, ma bag si eu la comanda aceasta. te rog promo sa-mi trimiti datele de la cont unde sa pun banii si mai ales cat trebuie sa-ti dau.
|
1 Attachment(s)
Hai sa mai cumpar si eu ceva.;)
|
1 Attachment(s)
Update culoare macheta :)
|
1 Attachment(s)
am facut si eu update la document, mi-am mai adaugat o macheta, imi cer scuze promo, ti-am trimis pm.
|
1 Attachment(s)
modificare comanda MCW
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning