![]() |
Re: Seatul meu minor !
bafta maine ..sa iei plasticul
|
bafta !!!
ps: daca esti interesat de un scaun "mai sport" , arunca un ochi aici :) https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...ml#post3314266 |
Mda,pentru cei care sunt din Judetul Neamt e de ajuns sa spun cu cine am dat ca sa stiu ce am facut,cu Vlad,mi-a spus tu conduci foarte bine,imi place cum conduci dar pentru ca la indicatorul Copii n-ai mers cu 30(aveam 32-33) esti respins. Am mers perfect f*tui morti masi.
|
Nasol rau!:sad:
|
Pfoai, sorry man. Lasa ca ti-l iei data viitoare. Oricum, mi se pare foarte naspa sa te pice pentr 2km in +, stiam ca atata se iarta. Pe langa asta, kilometrajul arata cam cu 10 km mai mult decat realul, stiu ca am fost cu un prieten iar pe gps aveam 60 iar pe kilometraj 75.
|
ai picat ????..pfuuuaaaaiiii ...nasol........
|
L-a sunat astazi un prieten de-al tatalui meu si a spus : "A fost cel mai bun astazi,dar asa a fost treaba,data viitoare o sa fie bine".
|
2 saptamani nuu?
|
Quote:
|
cunosc sentimentul
|
1 Attachment(s)
Mda,cam asta-i...
|
Asa e cand nu te arunci cu banii...
Sper sa nu patesc si eu la fel |
salut vladM:Dsi eu am dat luni cu vlad si tot pe faza cu trecerea de pietoni ca aveam 35km/h:???:ce om nebun nu pot sa il inteleg:evil:
|
Mi-a spus cineva azi ca daca am dat cu el data viitoare dau cu altcineva,este adevarat ?
|
eu nu cred ca este asa ...............deobicei inainte sa se plece .....ei ( gaborii) impart dosarele .....asa se organizeaza care cu care merge
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:00. |
- Copyright 2026 4Tuning