![]() |
Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul
Urmaresc topicul de la inceput, si stiu masina asta de o gramada de timp, mi se pare extraordinara transformarea, dar mai ales rabdarea si pasiunea ta Tonny, imi dau seama ca n-a fost usor sa faci o asemenea masina.
Felicitari maestre, a iesit din mainile tale una din cele mai frumoase Calibre, daca nu cea mai frumoasa de la noi. Hai si cu niste poze profi, merita din plin masina. |
electric,jantele sunt alea de iarna...
interiorul este senzatie! tonny incearca si fa ceva cu luftul dintre aripa si capota,in stanga din poze,se vede urat....in poza 4,5.... |
Quote:
|
Bravo!!!Ai reusit sa ma faci sa stau de la ora 17:32 pana acum in fata calculatorului sa citesc acest thread.Ai o masina deosebita..impecabila..imaculata..intr-un cuvant SUPERBA,iar despre tine ce pot sa zic ca esti un om care ce isi doreste ..obtine , ce vrea... primeste..esti extraordinar...Inca odata BRAVO FELICITARI..!!!!!!Masina....BIJUTERIE...spor la treaba dar nu cred ca mai trebuie sa zic ca ai destul...
|
Superb interiorul restu masinii tiam mai sups ca e seznationala.Felicitari omule nu stiu cine mai are atata pasiune si mai ales rabdare sa stea sa faca ce ai facut tu cu amsina asta:X:X:X.
|
Quote:
|
Quote:
|
Te-am vazut azi pe DN1 ,prea frumos arata masina:shock:
|
Quote:
Merge maine la dus :) |
Maine ajunge la service pentru o verificare tehnica urmata de una estetica :)
- Sistem franare - Articulatie - Suspensie - Spalatorie ca la maica-sa :) |
te-am vazut azi pe la unirii(la accidentu ala)
am ramas:shock: foarte frumoasa masina |
Iti multumesc , solidaritatea,spiritul civic,curiozitatea si inainte de toate sustinerea campaniei " Stop accidentelor rutiere " m-au determinat sa nu trec nepasator.
Bine ca si fetita si tasu ala bou si idiot cat si celalalt baiat sunt bine. Multumesc de aprecieri,iesisem si eu ca nu am apucat anul asta sa vad luminitele,am trecut de mii de ori da odata nu am cascat si eu gura si nah,nici de data asta nu am apucat,ma duc la noapte:) |
Tonny, părerea mea o ştii deja !
Maşina e fantastică, arată prea bine . Bara faţă cam are de suferit din cauza vremii . Baftă ... La mulţi ani ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning