![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
am impresia k are nijte probleme p la fata p acolo.... dar arata grozav
|
Quote:
Bravo ... arata super misto ... Incearca totusi sa scanezi poza ... s-ar vedea mult mai bine ... Bravo inca 1 data ... |
Va rog shi yo ceva . Puteti desena un Audi A4 cabrio ala nou tunarit da nu exagerat (ceva real ).
|
1 Attachment(s)
inca mai e valabila cererea mea de ami fi desenata dacia intrucat alkatraz e ocupat cu altele si il inteleg
ps puteti sa o faceti din orice perspectiva si cu oarecare bodychit |
O desenez si pe a ta ... stai calm dude ... akum am putin traba, is cu casa in renovare ... abia fac rost de timp pentru trabantelul de la challange ...
|
1 Attachment(s)
vlad_4tuning mai vrei fiatu k am facut ceva din el sper sati placa . nu am stiut cam c vrei si am facut in stilu meu pe la bara fatza . capota am incercat sa pare a fi facuta din carbon .aaaa si rotzile......greu nush dak or iesit chiar cum ai vrut da am incercat . culoarea e mai deschisa pe original da nu am scaner si cu camera nu o iesit la fel.sper k iti place :-) :-) :-)
|
arata binisor... rotile au km aceasi forma... ceea ce nu e bine... roata p fata ar trebui sa fie mai lata
|
Ace Axel :roata mai lata in ce sens ca diametru sau iesita mai mult???
|
Se referea la diametru si forma ... iti zic eu sigur ...
Ace Axel tre sa imi dai 1 RON ca te-am scutit de scris ... just joking dude :D |
da alka asa-i... raman dator ;)
|
2 Attachment(s)
vreau sa desenati ceva dak puteti k eu nu am reusi :un audi a4 cabrio bag si ceva poze da sa fie o caricatura stiti alea cu rotile ffffffff mari si cu spoilarele imense . sper k aveti timp si ca puteti (cat de repede pls)
|
poate facem un challenge p tema asta.... bine... dar fiecare cu c masina vrea :p
nu cred k o sa ma ocup de audi-ul asta.... nu am timp ... sry |
4 Attachment(s)
desenati si masina mea va rog frumossssssss :D:D:D (alege-ti voi una dintre poze)
|
mua.... asta e provocare p fatza.... prea salivez dupa ea:shock: :woowoo: :chew:
|
Ace: vroiam sa vad cum vine grila facuta k e ceva mai complicat shi incerc si eu la BMW
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning