![]() |
Re: E39 - black bmw
Quote:
|
Quote:
Pate l-ai vazut deja , e aici la bazar . |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Am vorbit deja cu el ... am si negociat .. numai ca nu imi ajung bani .. la mine trebuie sa schimb si consola centrala , coaja inferioara a bordului , mocheta , stalpii inferiori.. si cateva plastice ... i-am lasat un mesaj lui inga sa vad daca ma poate ajuta el cu restul elementelor de interior ... |
La el ma refeream !! Si tu ai interiorul gri nu? Trebuie schimbat tot ca la mine .
Eu am primit la pachet majoritatea pieselor negre cand am luat interiorul negru :D Mai am nevoie de mocheta neagra , plafonul il vopsesc . |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Cateva poze la cea mai proasta rezolutie :)) (aparat nou si nu am stiut cum sunt date setarile :???:) p.s ... ignoratile pe cele in care se observa musamaua din interior :)) |
cristi daca ii pui pachet M, jante frumoase si suspensie ceva mai joasa .... incearca s-o faci visiniul de la M :mrgreen:
|
Quote:
Imi place si visiniul ala ... dar momentan candy red este singura culoare pe care as da negrul :D |
frumos.. Bmw-ul.. :D..eu l-as lasa negru..pune-i jante mari..si suspensii si ai rezolvato..
|
Colegu dar ce 5 frumos ai,imi place!!!!
|
daca vrei sa-i schimbi culoarea nu te razgandi, mergi pe candy red :X !!!
|
super masina, o stiu de la intalnirile bmw club bv daca nu ma insel.
app de culoare eu cred k ar da cel mai bn pe ea nuanta aceea de mov de la bmv. am vazut unul la noi in oras si arata demential |
Quote:
|
Nu are chiar toata lumea... si nu e chiar asa usor pe cat pare de "facut" un e39 negru cu pachet M sa dea si bine.:-P
Personal cred ca, CRY-ul a fost cel mai tare e39 negru care l-am vazut... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning