![]() |
Re: PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta
La fel si voua baieti!
|
Vopsitoria cu care colaborez si rezultatele ei
8 Attachment(s)
Un set de jante de VW, refăcute, sablate şi vopsite aşa cum trebuie
Poze cu jantele pe maşină, īnainte, restul cu ele revopsite şi cu locaţia unde s-a făcut treaba. |
Suspensie sport reglabilă
3 Attachment(s)
Suspensie sport reglabilă, la un preţ mai mult decāt decent, pentru Opelul Astra H RBY: http://plmtuning.ro/2010/06/01/astra...vechi-90-gata/
|
E46, spoilere faţă-spate, tipsuri inox exclusiv PLMtunig.ro, evacuare dublă
7 Attachment(s)
Lucrarea a fost publicată parţial, dar fără prea multe fotografii.
Sunt ceva detalii noi aici |
4 Attachment(s)
Două maşini, două lucrări mici, dar frumoase: un set de pleoape la un e46 facelift şi un badboy la un e46 prefacelift
p.s.: scuze pentru fotografiile cu capota modificată, omul a trecut īntāmplător pe la mine (cu masina murdară), dar pt că uitasem să-i fac poze, am tras repede 2 cadre aşa |
Prelungire spoilere fata si spate Passat, tipsuri inox exclusiv PLMtuning.ro
3 Attachment(s)
Prelungiri ataşabile pe prinderile originale, pentru Passat, faţă şi spate+ tipsuri de inox pentru tobe (exclusiv PLMtuning.ro) de calitate mult peste 90% din ofertele de pe piaţa romānească, la preţ minuscul.
|
Logan - badboy si spoiler fata
3 Attachment(s)
O capotă modificată după dorinţa proprietarului şi un spoiler modificat pe faţă, urmează spatele şi pragurile
|
Vreo două piese de tuning aduse...
8 Attachment(s)
Am vreo cāteva poze cu piese aduse de PLMtuning īn ultima vreme, doar aşa, ca idee :)
|
Prelungire spoiler faţă Seat Leon
2 Attachment(s)
O prelungire care se ataşează pe spoilerul original de Seat Leon
|
Prelungiri-contur pe spoiler faţă, spate şi praguri + lip pe lunetă pentru Mazda 6
7 Attachment(s)
Prelungirile astea sunt puţin diferite de ceea ce lucrez deobicei, dar au ieşit foarte bine, văd zilnic maşina şi chiar arată bine cu ele. Bonus a fost eleronul de lunetă, care nu se prea vede pentru că nu am altă poză decāt de la montaj, că am fost prea leneş să opresc maşina şi să-i fac o nouă poză. Promit să remediez asta :lol:
|
Re: Prelungiri-contur pe spoiler faţă, spate şi praguri + lip pe lunetă pentru Mazda
Quote:
|
Capotă portbagaj clean şi eleron integrat - Logan
3 Attachment(s)
Lipseşte ornamentul de jos al portbagajului din fotografii, l-a vrut păstrat pe maşină proprietarul ei...
|
Fiat Punto - badboy, portbagaj clean, spoiler fata clean
5 Attachment(s)
Poze din timpul lucrării, o să revin cu maşina vopsită
|
Renault Megane
3 Attachment(s)
Spoiler faţă cu prelungire integrată, spoiler spate cu difuser central şi branhii laterale, evacuare din inox, custom, mutată pe mijloc
|
@ kinderu: mulţumesc frumos, şi pe această cale īţi mulţumesc pentru suportul acordat la matriţare, mi-a folosit experienţa ta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning