Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/142303-plm-tuning-and-sound-bacau-tuning-vrea-ielea-ta.html)

Mustang 25-12-10 11:20

Re: PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta

La fel si voua baieti!

plm_tuning 09-01-11 19:51

Vopsitoria cu care colaborez si rezultatele ei

8 Attachment(s)
Un set de jante de VW, refăcute, sablate şi vopsite aşa cum trebuie
Poze cu jantele pe maşină, īnainte, restul cu ele revopsite şi cu locaţia unde s-a făcut treaba.

plm_tuning 09-01-11 20:04

Suspensie sport reglabilă

3 Attachment(s)
Suspensie sport reglabilă, la un preţ mai mult decāt decent, pentru Opelul Astra H RBY: http://plmtuning.ro/2010/06/01/astra...vechi-90-gata/

plm_tuning 09-01-11 20:15

E46, spoilere faţă-spate, tipsuri inox exclusiv PLMtunig.ro, evacuare dublă

7 Attachment(s)
Lucrarea a fost publicată parţial, dar fără prea multe fotografii.
Sunt ceva detalii noi aici

plm_tuning 09-01-11 20:33

4 Attachment(s)
Două maşini, două lucrări mici, dar frumoase: un set de pleoape la un e46 facelift şi un badboy la un e46 prefacelift
p.s.: scuze pentru fotografiile cu capota modificată, omul a trecut īntāmplător pe la mine (cu masina murdară), dar pt că uitasem să-i fac poze, am tras repede 2 cadre aşa

plm_tuning 09-01-11 20:43

Prelungire spoilere fata si spate Passat, tipsuri inox exclusiv PLMtuning.ro

3 Attachment(s)
Prelungiri ataşabile pe prinderile originale, pentru Passat, faţă şi spate+ tipsuri de inox pentru tobe (exclusiv PLMtuning.ro) de calitate mult peste 90% din ofertele de pe piaţa romānească, la preţ minuscul.

plm_tuning 09-01-11 21:51

Logan - badboy si spoiler fata

3 Attachment(s)
O capotă modificată după dorinţa proprietarului şi un spoiler modificat pe faţă, urmează spatele şi pragurile

plm_tuning 09-01-11 22:09

Vreo două piese de tuning aduse...

8 Attachment(s)
Am vreo cāteva poze cu piese aduse de PLMtuning īn ultima vreme, doar aşa, ca idee :)

plm_tuning 09-01-11 22:18

Prelungire spoiler faţă Seat Leon

2 Attachment(s)
O prelungire care se ataşează pe spoilerul original de Seat Leon

plm_tuning 09-01-11 22:32

Prelungiri-contur pe spoiler faţă, spate şi praguri + lip pe lunetă pentru Mazda 6

7 Attachment(s)
Prelungirile astea sunt puţin diferite de ceea ce lucrez deobicei, dar au ieşit foarte bine, văd zilnic maşina şi chiar arată bine cu ele. Bonus a fost eleronul de lunetă, care nu se prea vede pentru că nu am altă poză decāt de la montaj, că am fost prea leneş să opresc maşina şi să-i fac o nouă poză. Promit să remediez asta :lol:

kinderu 09-01-11 22:37

Re: Prelungiri-contur pe spoiler faţă, spate şi praguri + lip pe lunetă pentru Mazda

Quote:

Originally Posted by plm_tuning (Post 3970160)
Prelungirile astea sunt puţin diferite de ceea ce lucrez deobicei, dar au ieşit foarte bine, văd zilnic maşina şi chiar arată bine cu ele. Bonus a fost eleronul de lunetă, care nu se prea vede pentru că nu am altă poză decāt de la montaj, că am fost prea leneş să opresc maşina şi să-i fac o nouă poză. Promit să remediez asta :lol:

like :p

plm_tuning 09-01-11 22:48

Capotă portbagaj clean şi eleron integrat - Logan

3 Attachment(s)
Lipseşte ornamentul de jos al portbagajului din fotografii, l-a vrut păstrat pe maşină proprietarul ei...

plm_tuning 09-01-11 23:09

Fiat Punto - badboy, portbagaj clean, spoiler fata clean

5 Attachment(s)
Poze din timpul lucrării, o să revin cu maşina vopsită

plm_tuning 09-01-11 23:25

Renault Megane

3 Attachment(s)
Spoiler faţă cu prelungire integrată, spoiler spate cu difuser central şi branhii laterale, evacuare din inox, custom, mutată pe mijloc

plm_tuning 09-01-11 23:33

@ kinderu: mulţumesc frumos, şi pe această cale īţi mulţumesc pentru suportul acordat la matriţare, mi-a folosit experienţa ta :)

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning