![]() |
Re: Eveniment Auto la Shopping City Suceava - 26 - 27.09.2009
o sa fie ceva super...de abia astept....o sa fac sute de poze :D
|
red celica, nu's nici tare in clanta si nici nu mi'e rusine, pentru ca nu are de ce :D . asa ca scuze daca te'ai simtit ofensat de ceva, dar mai era o saptamana pana la eveniment si nu se stiau grupele, nu se stia nici daca e cu coeficient sau nu, etc. (adica voi, probabil, stiati eu, sau altii nu )
nu cred ca are rost sa ne luam la "cearta" :lol: pe forum de la o chestie care tie probabil ti sa parut impertinenta . deci scuze inc'o data si spor la organizare. |
Bafta Razvan, ne vedem acolo in numar mare. Spor la organizat :!:
|
Quote:
PS: Da-mi un PM cu numarul tau de telefon. |
Quote:
Bafta |
Quote:
In al doilea rand, taxa pt 402 este ? |
4 Attachment(s)
Razvane in primul rand felicitari pentru participarea la KOE ;)si in al-2-lea rand sper caam si eu un loc la tine in masina,pentru o tura de drift la evenimentul de la Suceava:D
|
Show-ul o sa fie la el acasa! Etapa de campionat , Tengu si 4Tuning Drifters! Super !
|
Felicitari tuturor participantilor la KOE.....a si razvane nu uita miai promis de tura trecuta de mall ca ma iei la o tura ca atunci nu mai aveai cauciucuri :D:D:D
Sambata si duminica o sa fiu prezent si sunt sigur ca o sa fie FULL BAFTA TUTUROR si veniti in NUMAR CAT MAI MARE!!!:D:D:D O SA MERITE!!! |
felicitari razvan pt ca ai reprezentat suceava la KOE...a fost foarte fain,pacat ca nam reusit sa raman si duminica. Am sa postez cateva poze mai reusite de cand "alunecai" sambata.
bafta in continuare cu organizarea pe weekendul care vine...:D |
dupa cum a spus si razvan va asteptam pina la ora 10 SA VA INSCRIETI NR DE LOCURI LIMITATE :lol::evil::?: VA ASTEPTAM IMPORTATOR DIRECT PIESE SI ACCESORII TUNING WWW.**************** pt detalii 0743074190 , 0724074190
|
mda ... iar vine IASUL si castiga toate grupele ...
|
Tare asta,Epox.
|
Quote:
Nu este taxa de inscriere la nici un concurs.:lol: Quote:
trage-ma de maneca si te dau cateva ture fara probleme.:lol::lol::lol: Quote:
Intr-adevar pacat ca nu ai vazut finala... sa-i vezi pe baieti in drift la 110 km/h mergand la 10 cm unul de celalalt... a fost senzational:lol::lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning