Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   IS - 05 - AGA (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/141729-is-05-aga.html)

Thomas Everywhere 06-10-10 16:28

Re: IS - 05 - AGA

dupa cum spuneam in PM, masina ta e misto....am facut si eu un model pe photoshop, am editat masina mea sa pot modifica capota, ca ti-am zis ca m-a prins RAR-u pe drum si era sa-mi dea amenda ptr capota, niste idioti de nu stiu cum sa le mai zic, ai grija ca daca sunt asa ai draq si aia la tine e nasol...alta ai in poza de la ITP, altceva ai pe strada. Numai bine si drumuri bune.

yulika 06-10-10 16:32

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3707208)
dupa cum spuneam in PM, masina ta e misto....am facut si eu un model pe photoshop, am editat masina mea sa pot modifica capota, ca ti-am zis ca m-a prins RAR-u pe drum si era sa-mi dea amenda ptr capota, niste idioti de nu stiu cum sa le mai zic, ai grija ca daca sunt asa ai draq si aia la tine e nasol...alta ai in poza de la ITP, altceva ai pe strada. Numai bine si drumuri bune.

mergem si noi in stil gangsta .. mai p la coltu blocului .. p langa trotuare unde nu prea bate lumina .. mai p seara k baietii .. ne descurcam noi cumva ..
iar daca nu merge si nu merge .. TALPA frate 5000 d ture :lol::lol::lol: ca in filme :D

Thomas Everywhere 06-10-10 16:47

Quote:

Originally Posted by yulika (Post 3707215)
mergem si noi in stil gangsta .. mai p la coltu blocului .. p langa trotuare unde nu prea bate lumina .. mai p seara k baietii .. ne descurcam noi cumva ..
iar daca nu merge si nu merge .. TALPA frate 5000 d ture :lol::lol::lol: ca in filme :D

pai ca acuma cand vad gabori fac dreapta sau stanga depinde ce strada am si ii ocolesc sa nu mai dau in ei,, mai nasol e cand merg pe drumurile national europene ca mai stau si pe acolo, dar am invatat lectia alerg dupa tiruri :)) si stau in spatele lor ascuns cand trece tiru, trec si eu si am scapat.

yulika 06-10-10 17:13

pai vezi ... romanui inventiv .. avem noi scapare si d astea .. mai nosol e cand nu ai bani d gaz nu d amenintarile gaborilor (politistilor :D)

am reusit d am strambat putin janta stanga fata .. treb sa o duc la indreptat :sad::sad::sad:

Cosmin-SNR 06-10-10 17:36

Quote:

Originally Posted by yulika (Post 3707329)
pai vezi ... romanui inventiv .. avem noi scapare si d astea .. mai nosol e cand nu ai bani d gaz nu d amenintarile gaborilor (politistilor :D)

am reusit d am strambat putin janta stanga fata .. treb sa o duc la indreptat :sad::sad::sad:

Un lucru bun =)) =)) sa mai faci tati ca e bine:lol::lol::lol::lol: glumeam ;) =)) :lol:

Thomas Everywhere 06-10-10 17:51

Quote:

Originally Posted by yulika (Post 3707329)

adevarat graiesti la partea cu gazu' :)) ca astia il scumpesc mereu....si la mine nici acum nu am putut sa fac sonda de benzina, merge doar becu si ma atentioneaza cand am 8 litri in rezervor.

yulika 13-10-10 21:58

topicul se poate inchide .. am vandut masina ..
Succes tuturor ! si Multumesc ;)

Thomas Everywhere 13-10-10 22:16

Quote:

Originally Posted by yulika (Post 3725300)
topicul se poate inchide .. am vandut masina ..
Succes tuturor ! si Multumesc ;)

felicitari, chiar impresionant atat de repede :D eu o mai tin iarna asta si la anu o dau! Bafta.

Alexis_PSA 16-10-10 19:14

de ce ai vandut masina???

Old_boy 16-10-10 22:31

probabil a gasit pe cineva care i-a dat mai mult de 3mii pe ea si a dat-o

yulika 17-10-10 07:08

nu fiti carcotasi .. masina am vandut'o pt k aveam nevoie d bani pt a scoate alta la strada .. s'a vandut cu 700 E ;)

Thomas Everywhere 17-10-10 10:10

Quote:

Originally Posted by yulika (Post 3733255)
nu fiti carcotasi .. masina am vandut'o pt k aveam nevoie d bani pt a scoate alta la strada .. s'a vandut cu 700 E ;)

si ce masina vei scoate pe strada?

yulika 17-10-10 10:19

5 Attachment(s)
e o camioneta RK total + schimbat motorul , instalatie electrica .. etc d p aia verde .. ideea e k imi mai treb bani pt omologarea motorului , asigurare , inspectie ,etc. ... dupa cred k am sa imi iau o astra f

vandam 17-10-10 10:28

pacat de masina :(

All times are GMT +2. The time now is 03:15.

- Copyright 2026 4Tuning