![]() |
Re: IS - 05 - AGA
dupa cum spuneam in PM, masina ta e misto....am facut si eu un model pe photoshop, am editat masina mea sa pot modifica capota, ca ti-am zis ca m-a prins RAR-u pe drum si era sa-mi dea amenda ptr capota, niste idioti de nu stiu cum sa le mai zic, ai grija ca daca sunt asa ai draq si aia la tine e nasol...alta ai in poza de la ITP, altceva ai pe strada. Numai bine si drumuri bune.
|
Quote:
iar daca nu merge si nu merge .. TALPA frate 5000 d ture :lol::lol::lol: ca in filme :D |
Quote:
|
pai vezi ... romanui inventiv .. avem noi scapare si d astea .. mai nosol e cand nu ai bani d gaz nu d amenintarile gaborilor (politistilor :D)
am reusit d am strambat putin janta stanga fata .. treb sa o duc la indreptat :sad::sad::sad: |
Quote:
|
Quote:
|
topicul se poate inchide .. am vandut masina ..
Succes tuturor ! si Multumesc ;) |
Quote:
|
de ce ai vandut masina???
|
probabil a gasit pe cineva care i-a dat mai mult de 3mii pe ea si a dat-o
|
nu fiti carcotasi .. masina am vandut'o pt k aveam nevoie d bani pt a scoate alta la strada .. s'a vandut cu 700 E ;)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
e o camioneta RK total + schimbat motorul , instalatie electrica .. etc d p aia verde .. ideea e k imi mai treb bani pt omologarea motorului , asigurare , inspectie ,etc. ... dupa cred k am sa imi iau o astra f
|
pacat de masina :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning