![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
am un cielo din '99 75CP si pe Bucuresti-Urziceni i-am dat 180!greu,dar merge!eram singur in masina si pe la putin peste 180 sa zic 185 deja nu ma mai simteam stapan pe masina si am lasat-o mai moale.trebuie sa precizez ca mi-a luat ceva timp sa ating viteza asta,drumul era super liber si desi imi arata k am peste 180 asta SIGUR nu era viteza mea ci cred k in jur de 160-165.oricum masina merge cu 150 lejer,ceea ce e bine ptr o masina de familie k doar nu e sportiva!va salut!
|
scuze...de fapt era NU POATE DEPASI 200 km/h!!! si legat de frane...nu sunt f multumit, se putea mult mai bine. Eventual un ABS :D
|
NWZeu > nu pot sa spun ca ma pricep f bine la tunning, e posibil sa gresesc...eu stiam ca exista doar 2 variante de motoare: 1-cel de 75cp, 8 valve; 2- cel de 85-86cp, 16 valve.
Stiu ca cel cu 8 valve nu se mai fabrica de ceva ani si acum sunt echipate cu cel cu 16 valve. Ca exemplu, eu pe talon am 59kw. Dupa cum stiu eu, asta vine cam 85cp. Am dreptate sau gresesc? Eu credeam ca si motorul de pe gaza mea e tot cu 16 valve...oricum trage bine in turatie!:D Nu vreau sa-i fac modificari majore, fiindca pierd garantia. Deci si eliminarea catalizatorului mi-ar pierde garantia. Oricum..daca o sa-i fac modificari, tot la o firma o sa le fac, si nu la nea Gigi SRL in spatele blocului. Modificarile astea le faceam la Dacia mea veche 1300. Asta ar fi alt subiect de discutie: "Nostalgia zilelor de tunning pe Dacia. In spatele blocului cu surubelnita si cheia de 13!" :)) Astept pareri, sfaturi... din partea celor care stiu mai multe ca mine (adik f multi). |
sunt 3 motoare puse pe Cielo, tu ai motorul EURO 3 cu 80 cai (declarati de producator) este ultimul pus pe Cielo, 1kW are 1,38CP. daca mai alte neclaritatzi da-mi un mesaj privat sau vb pe messager (ca sa nu continuam offtopicul).
|
uitati un top speed de 190 cu cielo:
https://www.youtube.com/watch?v=CebWD...elated&search= |
1 Attachment(s)
Cutie hidramata - 3 viteze !
|
Quote:
|
tratament, pai....1-eu nu am executive, e STD (standard). 2-executive si STD au aceleasi motoare, difera doar unele optiuni, atat. 3-eu nu stiam k au existat motoare de 1.6 pe Cielo. Poate pe alte modele Daewoo...
Intr-adevar, catalizatorul ii retine din putere, dar asta e...am garantia care nu-mi da voie sa fac modificari de genul asta. |
P.S , ca sa fiu si eu On Toppic:
am incercat aseara sa-i dau talpa pe A1, dar mai mult de 160 n-am avut loc din cauza TIR-urilor :( . Aveam cam 4300 rpm si se mai ducea. Accelereaza constant - slabutz, dar constant - de pe la 120 pana la 160 si poate un pic peste. Deci probabil k se duce la o viteza max de 190-200, dar in mod sigur nu mai mult de atat. Plus ca sunt sigur ca iti ia 100 ani sa o accelerezi de la 180 la 200 km/h |
Quote:
|
Quote:
|
din fabrica nu exista 1,6 .. doar 1,5 indiferent de euro ;)
|
59kw = 80 cai... (59000 : 736 = 80,163) un cal are 736 watti
au mai fost cielo de 55kw (75cp) la 1,5 16v cati kw are in talon ? |
are cineva racer? o facut careva un top speed cu daewoo racer?
|
cate aiureli am citit in seara asta nu am mai citit in viata mea.Cea mai tare e aia cu a-3-a la 160 dupa este aia cu a-2-a la 110 115.Ca de final a mai venit unu mai "sofer" de i-a 230 si masina lui are 800 si ceva de kg.Numai baliverene.Multa lume are Cielo si stie ce poate de ce ale voastre ar fi mai potente?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:39. |
- Copyright 2026 4Tuning