![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
pai parca aveai set naraku de 85:| ,sau gresesc eu?
|
Da,dar nu complet!!!Fara chiuloasa!!
|
din cate tin minte la 4t este destul de importanta chiuloasa ,fiindca conteaza foarte mult dimensiunea supapelor ,sper ca nu gresesc:D
|
Da stiu,chiuloasa actual fiind de 70cc!!!!
|
pai si nu poti sa comanzi numai chiloasa de 85?:D
|
Pai nu pentru ca vreau sa fie nou scuterul la vara, sa stiu eu ca are set nou,etc ca pe asta l-am cam forjat bineinteles dupa ce i-am facut rodajul carespunzator!!!Vreau tot nou si sa am grija de el...Interior si exteriror!!!!
|
deci iatzi naraku ala ptr k chiloasa e setata ptr el .. deci piesele is facute odata intelegi .. j o s fie mult mai bine ... itzi spun din proprie experienta.. un preten o avut tot aja un set d 85 naraku ... iar chiloasa era polini tot de 80 dar nu mergea mai mult de 65-70 ,,, iar knd i`o pus si chiuloasa naraku o loa 80-90 ... deci nha itzi dau un sfat ... faci ce vrei ... :lol:
|
AA..deci asta o sa fac multuemsc si eu tot asa ma gandeam e si mai bun la pret si mai convenabil ca are de taote!!!Multumesc!!!Bafta!!!!!!
|
carb de ce vrei sa il schimbi;))
|
deci itzi spun era un rieju toreo ... iar eo la`m demonatat , montat... e mai convenabil naraku .. dekt polini .. parerea mea ... :D
|
Am o problema la asta al meu,imi cam consuma cateodata:-??Super mult!!!Si cred ca s-a dereglat ceva pe la el vreo lamela pompa de benzina naiba stie,si pnm!!!
|
vezi sa nu fie de la soc:D
|
iatzi mai bine un kit de reparatie si rezolvi problema :D
|
Aha,ms de idee o sa imi iau sa vad daca se rezolva treaba !!Multumesc de pareri!!
|
in transmisie ce ai modificat la ora actuala?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning