![]() |
Re: E36 - 318i VL 88 TFY
@ teen.ager - nu e chiar asa...o poti da repede in kitch..
@ abby - http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E36-E39-E4...item335dc4b80f |
Bun pret ! Mersi :)
|
hai frate cu pozele alea odata.... ca nu te mai suport 8)
|
Quote:
|
@LupVisiniu - nu am la ce sa fac poze momentan .... defapt am..la farurile mele fara condens la care am muncit 1 zi intreaga sa le izolez calumea...problema e ca atunci nu ma gandeam ca`mi iau angel eyes si acuma o sa fie cam naspa sa le desfac iara..
@SL 63 AK- mie m-i le-a comandat un prieten din Anglia si tot el m-i le trimite. Ajung cam in 1 saptamana...maxim 2...depinde. Stie careva daca se potrivesc ceasurile de 318is la asta al meu ?.... |
tare asta cu :LupVisiniu
nebun esti... |
@tfy aka tefeye: fa poze la polishu` ala aplicat, fa poze la randunele, etc.
Felicitari pentru far. Era si timpu`. @provezano: pe tine te mai vede lumea ?? poate vi prin sibiu fara sa dai un semn, ca te las pe pana :lol: 8) |
9 Attachment(s)
Multumesc TEO WST si Mytza}{ pentru ajutor ! :*
Angel eyes CCFL + un proiector pierdut :)) si cu ocazia asta ma gandesc sa-mi iau unele clare.... |
Quote:
|
O fost greu de montat CCFL-urile? Cat timp ti-a luat? Bafta in continuare, are pissi asta o privirea acuma... de te baga-n boala.
|
Quote:
are Teo man o lucratura in el ...ARTIST !:)) |
teo e sef pe treaba lui, cine il cunoaste, stie asta :lol:
tfy, mitza nu mytza, ca eu nu sunt trafy }{ https://www.youtube.com/watch?v=YdQUK2kAkg4 -> special pt tine :twisted: da da , mai taie din ele da-leeeeeeeeeeeeee |
@mydream - o sa urmeze pe lunga si proiectoare....dar mai e cate ceva de facut
@teen.ager - Nu a fost greu. Daca le montam eu era foarte greu...dar le-a montat TEO WST si a terminat cam in 20 minute @myky99 - are....pictor e:)) @MiTzA- - mitzica ti-a venit glasu ?:P |
Vreau si eu CCFl - uri :) Per total a iesit super bine . Dar alte jante nu urmeaza .... ?
|
prioritate au schimbul de ulei, filtrele, proiectoarele, suspensia....dupaia jante
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning