![]() |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
oricum arata bine cu jantele alea ;)
|
merci.acum urmatoarea modificare va fi trecerea de la tamburi pe spate la discuri.detalii nu dau decat dupa ce o sa fac modificarea ;)
|
Belea nenea :D facem o rocada intr-o zi la jante sa vad si io cum vine la a mea cu dastea albe??:D
|
Misto masinutza:shock::D, o veche dragoste de-a ta:love:, am vazuto si eu aseara arata bine rau:shock:8):lol::lol:
|
si niste poze cu acest golanash n-ai ? interesanta partea cu flame thrower... d-aia am cerut poze...sa stim in spatele cui sa nu stam la semafor... ;)
|
Nu ai de ce sa te temi pentru ca momentan sistemul e dezactivat :).
In poze nu ai ce sa vezi ... sunt doar niste bujii in tipsurile de la evacuari care nu se vad. Poze recente nu prea mai am cu ea pentru ca am scos-o foarte rar in ultima vreme. Sunt inca nehotarat daca voi mai tine masina sau nu. |
si totusi..masina care e?:)ca asha pun si eu mii de detalii despre cum ash vrea sa-mi fac dacia:)...
mie mi-a venit una bucata amenda:(....72 km/h pe calea victoriei.... 108 ron...si 2 puncte... |
Quote:
P.S te asteptam cu poze Dan:D |
aaaaaa....imi retrag cuvintele:);)...respect ptr GAT;) nu citisem pagina in care s-a prezentat;) ..
|
:))) bv miule :)) a fost tare asta :))
|
am curatat pana acum un carb de scirocco 1:)) cu decarbosol:)) si cred ca m-am drogat...
|
salut..intrebare pt GAT . ma poti ajuta sa schimb ledurile de la display la un logan model nou ?
|
Foarte frumoasa masina,despre ce poate...NO COMM am vazut pe pielea mea:) asteptam si alte poze.poate te razgandesti si nu o vinzi.bafta si RESPECT din partea mea pentru munca depusa
|
Re: Slobozia diverse
Quote:
|
Bestiala masina!!! si performante pe masura!!:twisted:
bravo si felicitari pt munca depusa!! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning